Volt köztetek olyan akit félidőnél befektettek, fogyás miatt a kórházba? Mi történt ott? Milyen kezelést kaptál?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 12:29
1/3 anonim válasza:
Mennyit fogytál? És miért fogysz? Nem tudsz enni? Vagy mi a baj?
2/3 A kérdező kommentje:
szia de tudok enni,csak 2 kgot hiztam 4 et meg fogytam,a vérképem sem jó a babával minden rendben fejlődik rendesen,hányni is hányok de nem minden nap de hála isten csütörtök óta nem hála isten,a doki azt mondta hogy nem kéne már hányni,meg rosszul lenni,és azt mondta hogy be kell feküdnöm,nagyon nem hiányzik most,de hát ha muszáj akkor muszáj.
2011. máj. 24. 21:44
3/3 anonim válasza:
Szerintem figyeld meg, hogy mik azok az ételek, amiktől hánysz. Lehet nem mindent bír a gyomrod. De ha az orvos azt mondja, hogy be kell feküdni, és ha a vérképed sem jó, akkor szerintem ne kockáztass, hallgass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!