14 hetesen -2kg fogyás?
Ha azért fogysz, mert nem eszel, mert ideges vagy, akkor az azért nem jó, de nem hinném, hogy egyből baja lenne a babának. Ő elvonja tőled amire szüksége van, max. te mész tönkre. Főleg ha nincs felesleged.
Ha van némi felesleged, akkor nem lesz gond. Vagy ha nincs felesleged, de eszel rendesen, vigyázol magadra, és mégis fogysz, az sem feltétlen gond.
Én 4 kilót fogytam az első 4 hónapban, nem volt feleslegem, nem hánytam, ettem rendesen, mégis fogytam. Babám viszont nagyon szépen fejlődött. Úgyhogy a fogyás nem jelent egyből rosszat, de azért próbálj meg enni, és az idegeskedést is hagyd abba. Lazíts! Most a babád a legfontosabb, nem a külvilág, nem a munkahely, nem a hülyék, csak a baba!!!
Ez még nem olyan sok, nem kell pánikolni, a védőnő kicsit túlreagálja a dologt. Én a 20. hétre értem el az induló súlyomat, összesen 6 kg-ot fogytam az elején, mert én is nagyon sokat voltam rosszul, alig bírtam megenni valamit. És az én védőnőm nem mondott rá semmit.
Nekem is 14-16 hét között múltak el ezek az állandó rosszullétek. már azt hittem, nem is leszek soha jól, mert mindenhol azt hallani, hogy 12. hétre elmúlik. Hát nem mindig akkorra, de elmúlik. :)
Az érzékenység más dolog, az simán lehet a hormonoktól. Ettől még nem lesz baja a babádnak.
Én is fogytam az elején, pedig nem is hánytam és nem is voltam túlsúlyos sem. Igazából nem tudom mitől volt, nekem ez a terhesség velejárója volt. A 23. héttől kezdtem el hízni, akkor is csak minimálisan.
Én is sírós voltam, nehéz kontrollálni az érzelmeket pocakosan, de ez nem baj, majd elmúlik.
Végül csak felszedtem 8 kilót, és egy makk egészséges kislányom született.
Neked is köszönöm a megnyugtató szavakat!
Eddig nem voltam ilyen érzékeny , vagy egy hete kezdődött.
Lehet el megyünk, szétnézni a baba dolgokat illetően. Butort, függönyt, szőnyeget, babaruhákat, meg ami még kelessz majd neki. Hátha egy kicsit hejrebillenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!