Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen -2kg fogyás?

14 hetesen -2kg fogyás?

Figyelt kérdés
Most jövök a védőnőtöl és nem dicsért meg amiért fogyok.Elég sokat idegeskedem, sajnos ilyen hülye tipusu vagyok. Enni sem tudok igazán, 3 falat után inkább már mennék is hányni. Szerintetek nem lesz ebböl baj? Nagyon nem szeretném el vesziteni a babámat.
2011. szept. 19. 12:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Most látom , hogy több ilyen jellegü kérdés is van előttem. De ez a fogyás engem nagyon aggaszt.
2011. szept. 19. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha azért fogysz, mert nem eszel, mert ideges vagy, akkor az azért nem jó, de nem hinném, hogy egyből baja lenne a babának. Ő elvonja tőled amire szüksége van, max. te mész tönkre. Főleg ha nincs felesleged.

Ha van némi felesleged, akkor nem lesz gond. Vagy ha nincs felesleged, de eszel rendesen, vigyázol magadra, és mégis fogysz, az sem feltétlen gond.

Én 4 kilót fogytam az első 4 hónapban, nem volt feleslegem, nem hánytam, ettem rendesen, mégis fogytam. Babám viszont nagyon szépen fejlődött. Úgyhogy a fogyás nem jelent egyből rosszat, de azért próbálj meg enni, és az idegeskedést is hagyd abba. Lazíts! Most a babád a legfontosabb, nem a külvilág, nem a munkahely, nem a hülyék, csak a baba!!!

2011. szept. 19. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez még nem olyan sok, nem kell pánikolni, a védőnő kicsit túlreagálja a dologt. Én a 20. hétre értem el az induló súlyomat, összesen 6 kg-ot fogytam az elején, mert én is nagyon sokat voltam rosszul, alig bírtam megenni valamit. És az én védőnőm nem mondott rá semmit.

Nekem is 14-16 hét között múltak el ezek az állandó rosszullétek. már azt hittem, nem is leszek soha jól, mert mindenhol azt hallani, hogy 12. hétre elmúlik. Hát nem mindig akkorra, de elmúlik. :)

2011. szept. 19. 12:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Próbálok megnyugodni, de nem nagyon akar sikerülni. Nem tudom mi lett most velem, mert olyan eget rengető nagy bajom nincsen, jön magátol az ideg. Tiszta hülye vagyok tudom. Olyan érzékeny is vagyok ,most is sírok. Lehet a hormonoktol van?
2011. szept. 19. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Az érzékenység más dolog, az simán lehet a hormonoktól. Ettől még nem lesz baja a babádnak.

Én is fogytam az elején, pedig nem is hánytam és nem is voltam túlsúlyos sem. Igazából nem tudom mitől volt, nekem ez a terhesség velejárója volt. A 23. héttől kezdtem el hízni, akkor is csak minimálisan.

Én is sírós voltam, nehéz kontrollálni az érzelmeket pocakosan, de ez nem baj, majd elmúlik.

Végül csak felszedtem 8 kilót, és egy makk egészséges kislányom született.

2011. szept. 19. 12:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a megnyugtató szavakat!

Eddig nem voltam ilyen érzékeny , vagy egy hete kezdődött.

Lehet el megyünk, szétnézni a baba dolgokat illetően. Butort, függönyt, szőnyeget, babaruhákat, meg ami még kelessz majd neki. Hátha egy kicsit hejrebillenek.

2011. szept. 19. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Az elején én is fogytam.De én a 16.hétig napi 2-szer hánytam,addig nem is nagyon tudtam enni.Próbálj meg megnyugodni,tereld el másra a gondolataidat.Babakocsi,kiságy stb.,én nagyon szerettem nézegetni a neten is a babakocsit pl. onnan rendeltük mert ott találtam olyat ami nagyon tetszett.Én is nagyon érzékeny voltam,bár mitől eltudtam sírni magam.
2011. szept. 19. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!
2011. szept. 19. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig nem volt bajom. Nyilván ez ezért nem tartott túl sokáig. Utána annyira fájt a gyomrom, az egész egy görcsbe volt. Nyilván a tudattól, félte, aggódtam, az egész tudat alatt. Aztán jött a hányós időszak. -3 kg lett az eredmény. Összesen 10-11 kg plusszal mentem szülni, és annyival jöttem haza, amennyivel teherbe esetem. A gyereknek semmi baja nem lett, 4 kg közeli lett a súlya. Én viszont sokáig hánytam, talán ennek köszönhetően nem jött rám sok súlyfölösleg. Azért igyekezz kicsiket enni, nem hideget hanem kicsit hűtöttet inni. Amit megkívánsz, azt edd meg. Kitartás!:)
2011. szept. 19. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 16 hetesen -4kg-nál jártam. Most plusz 6kg-nál tartok 31 hetesen.
2011. szept. 19. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!