Volt olyan akinek 11+4 hetesen megmondtak a baba nemet?
a 12 héten volt először UH-m, de akkor már mondta, hogy szerinte fiú, ezt azóta 3x megerősítette, mert már rendesen lehet látni
akkor meg tudja mondani, hogy ha pont úgy helyezkedik a baba, hogy látni, de ha bujkál, takarja magát (a kis szégyenlős :) akkor még az utolsó pillanatig titkolhatja a picur
Szia!
Nekem 11+2 naposan megmondták, hogy kisfiú!A 18 hetesen is azt mondták kisfiú, voltunk 26 hetesen is akkor is kisfiút mondtak!
Aztán 32 hetesen másnál voltam, mert kórházban feküdtem, és én is láttam egyértelműen, hogy kislány!Láttam a kis méhét is!
Addigra persze kész volt a szoba kék-sárga, és amjd az összes kisruhája megvolt 56-62! :)Persze kékek zöldek!Azért volt meg addigra, mert sajnos koraszülés gyanú miatt sietni kellett, és ugye én is ott akartam lenni!Még kórházba vonulás előtt kész akatrtam lenni!
A láynunk végül 39+4-re született :) De mintha érezné 61 centi lett, így 3 hétig hordta a kék ruhákat, mert utána a 68-as méret jött, azt meg már rózsaszínt kapott! :)
Mi most lehet meg sem kérdezzük!
23 hsó kislány és 14 hetes pocakbabai anyuja
Nekem a 18-ik heti genetikai UH-on derült ki, hogy kislányom lesz. Pedig a 12-ik és a 16-ik héten is 2 különböző doki is azt állította, hogy tuti kisfiú.
Férjem persze szétküldte akkora már az sms-eket, hogy fia lesz. :DD
mind a két fiamnál 12 hetesen megmondták, hogy fiú
az elsőnél sima genetikai uh-n voltam
a második fiúnál sima uh-n felháborodtak, hogy ezt ennyi idősen nem lehet megmondani... aztán elmentem két napra rá 4d-re. Le is fotózták a kukiját.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!