Akinek a 19. heti genetikai uh-n megmondták a baba nemét, azoknak tényleg olyan nemű babája született?
Most voltunk a 19. heti uh-n, a doki magabiztosan mondta, hogy kislány:) Nagyon örülünk neki.
Járt már valaki úgy köztetek, hogy nem az lett a baba neme mint amit az uh-n mondtak?
Nekünk elég korán, már a 12. héten mondták, hogy lány, amit persze nem vettünk még készpénznek, de aztán a 18. héten, 25. héten, a 32. és a 36 héten is azt mondták kislány. Még nem bújt ki, de remélem ennyiszer nem tévednek. :)
37 heteske
Köszönöm Nektek is a válaszokat!
Remélem nálunk is így marad, mert már beleéltem magam és elkezdenék már ezt-azt vásárolni is:)
Sziasztok!hát én vagyok az ellenpélda,hogy nem mindig tudják tutira.A 18.hetin 99%-ra mondták hogy kislány,aztán egy hét múlva mentem méhszájvizsgálatra mert a dokim nem tudta a 18.hetin megnézni és akkor azt mondta lehet mégis kis fiú,de az is lehet,hogy csak a köldökzsinór van a lába között.Na ennek örömére nem bírtam magammal és holnap megyünk 4d-re,remélem ott már nem tévednek :).
20 heteske
Kedves utolsó válaszoló, na erre kíváncsi vagyok, írd majd meg mi lett a 4d eredménye:) Mi is voltunk amúgy 4d-s uh-n még a 17. héten, ott még csak valószínűsíthetőnek mondták a lányt,tegnap a 19. heti sima uh-n mondta a doki, hogy ez biza lány.
Ennek örömére tegnap már vettem néhány csajos rucit, remélem nem kell elajándékozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!