10 hetesen 3 napig véreztem, mintha menstruálnék úgy! Ez még nem baj? Nem görcsöltem semmi bajom nincs, csak vérzek!
Nem baj???
dehogynem.
én is ennyi idösen véreztem de csak éppen barnázgatás volt.
sokszor. a doki azt mondta hogy akkor baj ha világos a vér, és akkor nagy baj ha menstruáció szerü.
ha látott orvos és minden rendben van na akkor nem baj. de ilyennel egyböl orvoshoz.
barátnömnek bevérzése volt, és azért vérzett nagyon, és pár hét pihenéssel megoldodott. nekem meg a méhnyakam vérzett, mint az orrvérzés, mert érzékeny volt.
Mindennemű vérzés terhesen nem megengedett!
szerinted mennyire lehet normális??Neked lehet semmi bajod,csak lehetséges h nincs már meg a baba...igy elég világosan fogalmaztam???irány a doki!!!3 napja vérzel,legalább első napon irtad volna ki a kérdést!!!
Azta!
remélem inkább a saját megérzéseidre hallgatsz legközelebb és nem az "okosra".
Bocs ha bunko volt a stílusom,de ebben a helyzetben sok embert csak igy lehet észhez téríteni.
Gratu az ikrekhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!