Aki már a félidőnél (20. hét) 8-10 kiló plussznál járt? Mennyi lett a vége?
Mindkettőnél a félidőig híztam sokat, utána már nem.
1. összesen 14 kg (4 kilót a 25.héttől)
2. összesen 20 kg (de ott -8 kg-ról indultam, nagyon soványról, itt is kb 4-5 kilót híztam a 20-25.héttől)
Én nem vizesedtem, ezért sem híztam sokat a végén.
Az elején meg zabáltam, mint egy malac, szerencsére ahogy nőtt bennem a baba, már nem maradt hely a kajának, ezért nem híztam 30 kilót :)
A vége: + 18-20
Szülés után lement kb. 5 kg, szoptatásnál visszajött 7 kg.
Szia, én a 14. hétig felszedtem 14!!! kilót! A végére 30 kiló + lett. Magas vagyok de így is szörnyen néztem ki...nagyon rosszuk éreztem magam szülés után kb. 9 kemény hónapba telt mire lement. Nem tudom, hogy csináltam rettentő kajás voltam állandóan.
Most megint babás vagyok de betegesen figyelem a kalóriákat hihetetlen módón lelassult az anyagcserém, szigorúan eltiltottam magam minden egészségtelen nasstól ( keksz, ropi, süti, csoki...de majd elepedek értük...)
Nem akarok megint 100kg-val menni szülni! Most 9 hetes vagyok +1kg. eddig.
Hát az első babánál is majdnem elértem a 100 kg-t, de most nagyobb esélyem van rá sajnos, mert párral többről is indultam, és már most 9 kilónál tartok. A múltkor itt még csak 4 volt...
Mindig elhatározom, hogy diéta, de legalábbis este nincs vacsi, vagy csak kevés, de estére mindig elfelejtem...
A fura az, hogy nem eszem többet, mint a terhesség előtt, mégis kb hetente 1 kilót hízok... Borzasztó...
Bocsi, hogy nem pont a kérdésre válaszolok!
Én a feléig alig híztam valamit, talán 3 kg-ot, viszont így is felszaladt az első terhességemnél 16, a másodiknál 18 kg :(
Úgyhogy szerintem semmit sem jelent, ha valaki már az elején hízik/nem hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!