Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy kb 6 hetesen...

Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?

Figyelt kérdés
Május 15-én volt meg utoljára de 35-40 naposak a ciklusaim,szóval ebbe az időszakban lehetek.Már kétszer voltam ultrahangon de még a zsákon kívül nem látni semmit.Azt mondta a doki,hogy várjunk még,de lehetséges,hogy elhalt a magzat.
2011. júl. 15. 10:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

sadecica@gmail.com a mailcimem, szerintem mar oda valaszolj :))

apam a birosagon lattam utoljara, anyam meg.. furcsa. o fiut akart (van egy batyam), es egesz eletemben ugy nottem fel, hogy sajnalja hogy nem fojtott meg a gyerekagyban, meg a testveremet szereti, en csak teher vagyok, es eleg brutalisan vert. szoval nem tul jo a kapcsolatunk. de a fiamat szereti, amig normalisan viselkedik vele, nem tiltom tole. de nem "megbizhato". nekem a csalad az tenyleg csak a ferjem-fiam :)

nem mondom, hogy sok idod van, en is 27 evesen kezdtem el foglalkozni a gondolattal, szerintem idealis, ha tobb gyereket szeretnel, akkor pont jo idoben vagy (en azert erzem hogy kifutok az idobol, mert most elmegy a ferjem fel evre, es az nekem orokkevalosag, egyszeruen nem tudom elkepzelni az "utana"-t :) meg annak ellenere, amit mondtak nekunk, hogy ha nem vedekezunk, rogton baba, egy normalis szexualis eletet elo parnak havi 20%a van a teherbe esesre, ami a honapok soran nem adodik ossze. szoval nemtudom.

egyebkent nekem PCOm van (policisztas ovarium szindroma, eleg mumus, amellett, hogy kover diszno vagyok miatta (jo, az a pajzsmirigyem miatt is), cisztakat csinal a petefeszekbe, es van, akik egyaltalan nem is menstrualnak tole (altalaban fogamzasgatloval tunetmentesitik).. szoval nekem nem lesz olyan konnyu a masodik baba, ezert olyan nagy dolog, hogy rogton az elso honapban, elso probalkozasra osszejott (mar ugye ha osszejott -- meg egy het, hogy birom ki) (egyebkent hiaba voltam/vagyok 85 kilo, szep homokora alakom volt, nagy mell nagy fenek-kicsi has, most meg olyan mintha ot honapos terhes lennek :I ha nincs benne semmi nem is tudom :( vagy ha nem el.. a szervezetem makacsul meg van gyozodve, hogy terhes vagyok

a pelenka az tena betet? szules utan hordtam en is (meg egy darabig verezget az ember)

amugy a masik ok foleg a fiam.. nagyon kell neki a tarsasag. felnottekkel nagyon joban van, a gyerekektol fel. hiaba jarunk jatszoterre, jatszohazba, valahogy nem.. o a felnottek tarsasagat igenyli.. ezen egy gyerkoc valtoztatni fog (remelem).. es azert lenne jobb hamarabb, hogy kisebb legyen a korkulonbseg (pont ugy szuletett, hogy 5 nap hijjan kicsi az ovodahoz, "evvesztes" lesz, igy 2 ev lesz gyakorlatilag a korkulonbseg, ha ez a lanyka osszejon a hasamban :)) (vettem fiu lany tesztet, lanyt mutat.. remelem nem azert, mert csak az en osztrogen szintem erzekeli)

2011. aug. 9. 11:10
 32/32 A kérdező kommentje:
válaszoltam:))))
2011. aug. 10. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!