Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?
Na látod, hogy az idővel volt itt probléma és nem a picivel :)
Gratulálok!Jó és nyugodt babavárást!
nem ereztel semmit?
nem vereztel?
szornyu ez a bizonytalansag :(
en tovabbra is azt mondom, hogy varj egy hetet, lehet a geppel van valami, meg egy het..ha sok, akkor négy napot, de varj meg.
magandokinal vagy? ha igen menj be akorhazba. ha korhazba mondtak, menj magandokihoz. nekem ez adoki nagyon nem tunik biztosnak, bocs
nem véreztem...semmi nem változott:(..már én sem bízom nagyon benne..elmegyek vagy ma vagy kedden sztk-ba és meglátjuk....én már szinte fel is adtam..a természet tudja mit csinál,de a lelkiismeretem miatt elmegyek másikhoz az biztos..talán csak egyetlen csepp remény maradt:(..de az sem sokáig..belefáradtam ebbe az egészbe:(((...hol örülni kell,hol sírni..
írok majd,hogy mi volt..köszi a támogatást:)
nekem meg ket 16 nap hogy kideruljon mi van, ha ez vigasztal.. de en is remenykedek..
huye kerdes, de feszul a cicid, erzekeny? rosszul vagy neha?
szorítok neked..tudom milyen szar kétségek között..:((
Minden tünetem megvan, olykor elég erősen is..csináltam tegnap tesztet és pozitív lett..egy erős pozitív..nem halvány, bár tudom,hogy a szervezetemben lehet még olyan hormon...meglátom..kedden megyek másik dokihoz..
tartsunk össze:))
ha van tuneted, akkor nyugi!
amig van tunet, addig en is nyugodt vagyok :) probalok az lenni
(tudom, egy het, mig elmulik a tunet, de ha van, az mindig jo jel, foleg ha eros. nekem mindig este 10kor van a reggeli rosszulletem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!