Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?
en hajdu krisztinahoz fogok menni (nem o a nodokim, 4dsre, mert allitolag nagyon jo)
nem verzek, viszont majd meg orulok egy kis szerelmeskedesert a ferjemmel.
ha az elevittol vagy rosszul, probald a hipp natalt, mondjuk abban nincs "beepitve" a folsav, mint a femibionban (elevitben nem tudom benne van e), de en az elso babanal nem voltam tole rosszul, csak most gyerek mellett se kedvem se idom "ontogetni"
sajnos az én történetemnek holnap vége..reggel megyek be a kórházba és megműtenek.:( elegem lett és most sem találtak semmit már a petezsákban:(( eléggé elvoltam keseredve..most sem jobb..de legalább vége a bizonytalanságnak..ennyit tudtam tenni érte. Állítólag kapok egy méhszájtágító gyógyszert és altatás alatt kivákumolják a petezsákot...következő menzesz után megint lehet próbálkozni, mivel ez nem egy olyan nagy műtét..őszintén..nem igazán van kedvem még most nekiállni megint..azt hiszem lelkileg még helyre kell rázódnom..de jól vagyok..tényleg..várom,hogy vége legyen...ami nem öl meg az erősít..azt mondják
Köszi neked mindent és jó babavárást..
:( sajnalom.
szomoru, de tobb novel esik meg, mint gondolnad (tudom, nem vigasztal). statisztika szerint minden novel egyszer, es minden harmadik novel ketszer/tobbszor.
ami vigasztaljon, nemcsak, hogy te mindent megtettel, hanem allitolag ilyenkor a kovetkezo babanak jobb lesz (elo lett keszitve).
a nodokim azt mondta (o nem nagyon amitgatott,amikor mondtam, hogy verzek), hogy termeszetes kivalasztodas, nem lett volna egeszseges, jobb igy.
sajnalom, azert ismeretlenul is jo volt egyutt "varni" veled, jó lett volna ha sikerul
(en 16.an megyek, szamolom mennyit kell aludni :( )
feltetlen megmondom. nem vagyok nagy "gyakoris", de miattad idelestem parnaponta :)
nekem a ferjemmel volt egy nagy beszelgetes, eddig tabutema volt a bebi, most mar neha beszelunk rola, es nem lesz agressziv kismalac, remelem nem lesz semmi gond
(akarta o is, csak tul hamar jott, epp kulfoldon lesz..vegig, ha osszejon a szuletese utan jon haza fel honappal..nehezen viseli.. )
nekem jo, hogy tudtam vele beszelni, es nem a "nem akarok rola beszelni" "nem hagyhatnank ezt a temat?"at kapom :)
te parod hogy viselte?
ez tökre érdekes,mert kb. én is ezért néztem ide fel:)))
mi terveztük a babát....sajnos két éve úgy kezdődnek az éveim,hogy meghal valaki aki közel áll hozzám(sőt van két kolléganőm akinek ezek után szintén meghalt valakije..meghalt tavaly a mamám nekik is meghalt egy- két nap eltéréssel) tudom,hogy ezt csak az érti meg aki átélte,de idén januárban meghalt a kiskutyám (spániel kislány 14 éves volt és nagyon beteg...akkor megszakadt a szívem és még most fáj nagyon..:(( nagyon fontos volt nekem...és utána..mint egy pótlék(tudom csúnyán hangzik) ráálltam a baba témára..bár lelkileg nem voltam kész..a párom is nagyon szerette a kis hülyémet így ő is belement .Nem azért mert gyorsan kellett valami pótlék hanem mert rádöbbentett minket elég sok dologra az elvesztése...
csak elakartam mondani az előzményeket...egyébként kb 2 éve nyúzom őt a baba miatt. Ő örült neki de félt is...hogy valami baj lesz.és nem akarta,hogy elmondjuk bárkinek is míg nem lesz biztos...de nem bírtam..aztán már ő sem amikor végre meglett...aztán a többit már tudod..nem mondta,de szerintem benne is most összetört valami..szar ez a helyzet most...egyébként..tényleg pikkpakk megvolt a műtét és a vérzésen kívül nem igazán van panaszom..kicsit fájdogál a hasam..tök fura,hogy műtét után egyből éreztem,hogy már tényleg egyedül vagyok..fura érzés volt:(
Azért a férjedet nem igazán értem..miért ennyire elutasító..talán így védi magát a csalódástól,hogy ha baj lenne..vagy idő kell míg megemészti?(bocsi a sok szövegért:))
igy erthetobb.. amugy bennem is azert mozgott annyira a masodik baba, mert kifutok az idobol lassan, es a fiammal egyidos ismeros kislanya meghalt.. azota kattantam ra ennyire, nem tudom miert..szerintem ezek ilyen kimondhatatlan felelmek, amik leirva gyerekesnek tunnek, de borzaszto erosek :(
szoval ha nem is tudom mondani hogy megertelek, tudom hoigy mirol beszelsz,e s egyaltalan nem gyerekes, vagy nem hangzik csunyan.
a ferjem azert ilyen elutasito, mert o emlekszik mennyi gond volt az elso babaval (_minden_ tunetet produkaltam, 12 oran at tarto szules volt, amin bennvolt, az elso hetet a fiam korhazban toltotte, mert sargan engedtek haza, mondvan minden gyerek sarga, de o majdnem belehalt:()akkor lattam egyebkent a ferjem eloszor sirni pedig 15 eve egyutt vagyunk).. szoval o fel, mert messze lesz,es haza se tud jonni (katona, kikuldetes, egy bazison lesz, skype se lesz csak telefon)
:( szoval retteg
akkor most már értem..:(( gondolom próbálod nyugtatni, hogy minden rendben lesz és attól,hogy az első babával ez történt a másikkal minden rendben lesz...??..de akkor is elég szar az ő helyzete:((..gondolom az ő fejében is benne van,hogy gondoskodni kell rólatok és ő ezt most testköleből nem teheti meg.:(..persze a tied sem egyszerű...egyedül lenni..mondjuk most már ittvagyok én neked...bár tudom ez sovány vígasz:((..egyébként beírtalak a naptárba,hogy mikor mész dokihoz...:)
A barátnőid is a szüleid is mellettetek állnak nem?..minden rendben lesz...
nincsenek baratnoim. barataim voltak (Fiuk :)) csak ugye amikor terhes lettem meg jott a baba, elhullottak :)neha hianyzik a tarsasagi elet, meg a "sokminden" csinalas, de ez van. 32 vagyok, 29 evesen szultem, ennel tovabb nem nagyon lehetett huzni :))
te amugy pesti vagy?
a ferjemnek rossz, persze, arrol nem is beszelve, hogy o szokott takaritani (en nem nagyon tudok, es nem is szeretek, o meg rendmanias), es szerinte ha elmegy, uszni fog a lakas (szerintem meg a lakas van ertem, es nem en a lakasert, es bar a kosz nem fog ellepni, rendet en harom naponta teszek, o meg naponta haromszor :))) meg eddig (15 eve vagyunk egyutt majdnem) 20 napot volt tavol, az volt a legtobb, addig nem ettem, nem aludtam, gyakorlatilag addig voltam ebren, amig ki nem utottem magam (enni meg paradicsomsalatan kivul mast nem), hat ezt ugye most majd nem fogom tudni megcsinalni :(
en nem vagyok komoly, felnott no, bar el tudom jatszani, es felelossegem is van, es *kopp kopp* szerintem jol nevelem a gyerkocot, szoval ilyen teren nem lesz gond.. csak hat.. mas volt, amikor ittvolt, es bevagodtunk az autoba, 3 perc alatt korhaz, most nem tudom hogy megyek korhazba, ha baj lesz (taxival). meg az, hogy nem lesz mellettem, az gaz ..lelkileg.
te hany eves vagy amugy?
sajnos ilyenkor ismerszik meg az igazi barát...a szüleid nem tudnak segíteni?
Igen, pesti vagyok és november 2-án leszek 26 éves(azt ne mond nekem,hogy ..óóóóóóó...hát akkor rengeteg időd van mert hülyét kapok....!!:)..mi szilveszterkor leszünk 9 éve együtt..és lehet,hogy hülyeség,meg nem lehet ilyet...de 26 évesen terveztem az első gyereket..tőlem a második jöhet 30 éves koromban is(ha rátudom beszélni )..mondjuk először az első jöjjön össze..végre..
Én nem gondolom ,hogy 32 évesen olyan nagyon kifutsz az időből(ha esetleg valami baj lenne...de nem lesz!!)
mi az ,hogy csak paradicsom bigyón éltél....mondjuk ha egyedül lennék én sem főznék..max sütnék valami sütit:))))
(szerinted ez így nem gáz,hogy itt besdzélgetünk..)
Képzeld tegnap tökre görcsöltem, ami fura így a műtét után a 6. napon..kíváncsi vagyok mikor múlik el a vérzés is...uncsi már hatalmas bugyiban és ,,pelenkábanˇ járni..:)..baromi szexinek érzem magam...:))nem mintha bármi is lehetne még 2 hétig....de akkor is...
egyébként gondolkoztam és lehet,hogy durván hangzik és fájni fog,de ha esetleg nem jönne össze most ez a baba..akkor godnolj arra,hogy ott van egy tündéri gyerek melletted..míg másoknak úgy kell megküzdeni ezzel a vetéléssel,hogy még nincs gyereke.(most nem magamra célzok..én viszonylag hamar túlleszek dolgokon)..tudom ez nem vígasz....sőt...de reméljük nincs semmi baj..apropó..vérzel még???..az orvosod miért nem remél semmi jót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!