Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismamák hogy érzitek...

10 hetes kismamák hogy érzitek magatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 11:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hááát. Néha jobban, néha rosszabbul. Már éppen pár napja nem akarom a fajanszot ölelgetni, ez a jó. Viszont a meglévő csemetém ezt az időpontot választotta az újabb fogacska növesztésére, így egész nap rajtam lógna, gyakorlatilag egy méterre nem tudok tőle eltávolodni, ez egy kicsit nehéz.

Átlag naponta kétszer tör rám falási vágy, tegnap paradicsomszószt kívántam meg, aminek az lett az eredménye, hogy egész nap fájt a gyomrom, mert egyébként nem bírom a paradicsomot nagy mennyiségben...

Pedig a súlyomra nagyon kéne vigyáznom, mert az előző terhességem után nem tudtam lefogyni, így túlsúllyal kezdtem ezt.

Természetesen nagyon várom a 20.-át, akkor lesz a következő UH.

És te?

2009. ápr. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!