Nem késő 12-13hetesen elmenni a védőnőhöz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudtam még felvenni a kapcsolatot a védőnővel, hiába hivogattam az sztk rendelőt. Nálunk igy van, hogy fel kell hivni az sztk-t utána megmondják, hogy melyik körzetbe tartozom és kihez kell majd járnom. Holnap tudok beszélni a védőnővel. Nem lesz nagyon késő?2011. júl. 14. 14:20
11/11 anonim válasza:
Én 16 hetesen mentem a védőnőhöz egyrészt a fenti gond miatt, mert nem tudták eldönteni, hogy kihez kell menjek, aztán mikor meglett és bejelentkeztem, akkor meg mindig rosszul voltam, hánytam így nem mentem el.
De nem volt semmi gond, a leletekről utólag beirkált mindent, a doki a lényeg, hogy hozzá a megbeszélt időben el tudj menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!