Nem késő 12-13hetesen elmenni a védőnőhöz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudtam még felvenni a kapcsolatot a védőnővel, hiába hivogattam az sztk rendelőt. Nálunk igy van, hogy fel kell hivni az sztk-t utána megmondják, hogy melyik körzetbe tartozom és kihez kell majd járnom. Holnap tudok beszélni a védőnővel. Nem lesz nagyon késő?2011. júl. 14. 14:20
1/11 anonim válasza:
Dehogyis, sosem késő. Én 14 hetesen voltam nála, majd még kétszer. Aztán el is költöztünk (szerencsére, mert idősebb darab volt, és mindennel idegesített), és a mostaninál szülés előtt 1 hónappal. Nem volt ez sem probléma, mindenben segít, bármikor hívhatom. Kedves, fiatal lány.
2/11 anonim válasza:
Én is csak a 12 hetes vizsgálat után voltam először védőnőnél, de nem volt belőle semmi probléma.
3/11 anonim válasza:
Hááát ... a 12. heti genetikai ultrahang szempontjából mindenféleképp késő. Mert ugye elmész a védőnőhöz, megkapod a kiskönyved, kitölti a vérvételi papírokat ... stb. még időpontot is kell kérned a genetikai uh-ra de ha most vagy 12 hetes akkor már az teljesen felesleges is lesz mert lehet, hogy már csak a 14. hétre kapsz időpontot, attól függ, hogy mikor jutsz el a védőnőhöz. Próbáld meg valahogy meggyorsítani ezt a folyamatot! :-)
4/11 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy voltam én már 12hetes uh-n, de akkor a doki csak crl-t mért és tartóredőt. Azért mentem el uh-ra, hogy megtudjam, hogy pontosan hány hetes is vagyok mert az sztk-s orvos rosszul mért az uh. Azt mondta a doki, ha már itt vagyok megméri a tarkóredőt is. Más nem volt.
2011. júl. 14. 14:28
5/11 anonim válasza:
A genetikai uh-hoz nem kell kiskönyv szerintem. Legalábbis nekem egyik gyerekkel sem kérték sose (harmadikat várom). laborhoz se kellett, azt is rég megcsináltattam, csak a kiskönyvvel vártam meg mindig a 12. hetet. Szóval egyáltalán nem gáz, sőt...
Van olyan orvos, aki csak hosszt és tarkóredőt ír a leletre, és végül is az a lényeg. Azért közben alaposan megnézi a babát, ha látna bármi rendelleneset, akkor mondaná.
6/11 anonim válasza:
14:23-az válaszoló vagyok! Nem tudom, hogy máshol hogyan működnek a dolgok, csak azt tudom leírni ahogyan nálunk működött. Mert nekünk a kiskönyvvel együtt kellett odamenni a hölgyhöz aki beszólította a kismamákat és néha csak azért jött ki külön, hogy a kiskönyveket beszedje. De lehet, hogy egyébként nem volna szükséges, passz. Nálunk tényleg így volt én ezért gondoltam, hogy fontos! :-)
7/11 anonim válasza:
nem baj, legalább később kezd el szédíteni:D
8/11 anonim válasza:
Ha a genetikai UH már meg volt, akkor teljesen mindegy, mikor mész hozzá. Ráérsz a következő nagy vizsgálatig beszerezni.
9/11 anonim válasza:
Én az elsőnél 14hetesen voltam, most 15 hetesen megyek.
10/11 anonim válasza:
Én is 12 hetesen mentem először!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!