Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes Kismamák mit éreztek?

5 hetes Kismamák mit éreztek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én már 13+5hetes vagyok,de leírom mit éreztem az 5-6.héten.A melleim nagyon fájtak,a 7.héten nem is bírtam aludni,annyira.Néha szédültem és nagyon sokat aludtam.Szerencsére a rosszullétek engem elkerültek,komolyabb probléma nem volt eddig.A szédülések ellenére a vérnyomásom 120/80 állandóan.
2009. márc. 31. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én tegnap töltöttem az 5 hetet: a hasim néha fájdogál, tényleg, minta a mindjárt megjön érzés, bár két napja ez múlik. A cicim kicsit megduzzadt és érzékeny, de annyira nem fáj. Egyéb más tünetem még nincs. Farkaséhségem sincs, nem tudom, az mikor jön, inkább azt vettem észre, hogy hamarabb eljutok oda, hogy elég. Kevesebb kajával is bérem, mint korábban. Pisilni azért járok többet, mert több folyadékot iszom, mint eddig. Legalábbis szerintem. Te mit érzel?
2009. ápr. 1. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én semmit nem éreztem! A mellbimbóm környéke besötétedett, de tünetem nekem nem volt, azóta sincs...

18 hetes kismama

2009. ápr. 1. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hasonlókat tudok irni mint az elöttem szólok.kicsit fáradékonyabb lettem, émelyeg a gyomrom ,na meg a hasam is fájdogál néha.a mellem nekem sem fáj anyirra inkább csak teltebb :-)),mindenkinek boldog baba várást,és jó egészséget...
2009. ápr. 1. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kicsit beparáztam, mert volt már 2 vetélésem. Eddig voltak tüneteim (mell feszülés, szédelgés, mindjárt megjön érzés), de 3 napja semmi. Attól félek ezek rossz előjelek.

Nálatok is voltak tünetkimaradós napok?

2009. ápr. 1. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálam van úgy, hogy 2-3 napig kutyabajom sincs, aztán mintha megakarna jönni, a mellem kb 2 hétig volt érzékeny, aztán elmúlt, és most megint kezdi előröl! És állandóan ehetnékem van, eddig is reggeltől estig ettem (hála az égnek nem látszott), de most még annál is jobban ;-))) Dagi dög leszek a végére :-))))))
2009. ápr. 2. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!