Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit só-vagy más diétára...

Akit só-vagy más diétára fogtak a cukorterheléses vizsgálat után, azok miket ettek?

Figyelt kérdés

Ugyanazt ettétek mint eddig csak kevesebb sóval?vagy ez most hogy van?még nem kaptam eredményt a vizsgálat óta,de a védőnő azt javasolta ha ilyen lesz főzzek külön magamra és külön a családra.:sMagamra teljesen só nélkül....

Ti hogy csináltátok?Miket ettetek?

24hetes kismama

2009. márc. 31. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem 200 g-s szénhidrátos diétára fogtak, az is érdekel?
2009. márc. 31. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:
ahha!Kitudja mit hoznak ki az eredményemből...
2009. márc. 31. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Én is 200 grammos diétán voltam, ezek sokat sgítettek.

2009. márc. 31. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

A 200 g-s lényege, hogy naponta csak 200 g szénhidrátot ehetsz és MINDENT bele kell számolni pl. a gyümölcslevet, vagy a levesben a két szál cérnametéltet is.

Én eleinte nagyon számolgattam, aztán már nem olyan szigorúan.

Amiket ettem : húst, bármennyit, sajtot, paradicsomot, paprikát, uborkát, gyümölcsből epret, dinnyét (nyáron voltam terhes). krumplit, tésztát eleinte semmit, de aztán már nem bírtam tovább. De ha egy nap megettem egy tányér tésztát, akkor aznap már semmi sznhidrát.

Az volt a legnehezebb, hogy idő után agyon unalmas lett, és hiányzott a tészta és a sült meg akármilyen krumpli.

Ja, és édességet semmit nem ettem, nem is vagyok édesszájú, viszont mikor helyreállt a cukor, állandóan palacsintát kívántam :)

sok sikert

2009. márc. 31. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

nekm az mondta adietetikus, hogy mindennep meg kell enni a 200 grammnyi CH-t a megadott időpontokban elosztva.

(legerosszab az volt, hogy este 9-kor is kellet enni)

És semmi cukor, tehát vásárlásnál mindig nézem, hogy van-e az adott termékben cukor.

De vannak jó diabetikus édességek, ezekkel egész jó ki lehettet bírni, bár karácsony környékén elégé megviselt, hohgy mnidenki sütit zabált ésn meg max. norbi féle update 2-es beiglit ehettem.

2009. márc. 31. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ez nem kellemes....

köszi a jótanácsokat,a linkeket gyorsan el is mentettem!

Boldog babavárást,és babázását mindenkinek:)

2009. ápr. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!