Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs kinek elmondanod gondod...

Nincs kinek elmondanod gondod bajod? Nincs kinek kibeszélni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 11:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
4 éve próbálkoztunk kisbabával most végre összejött és bosszant az, hogy itt vagyok 27 hetes terhes és ő neki most tűnik fel soha nem kérdezte hogy vagyok azt tegnap meg értem azt hogy hozzá ért a hasamhoz. Ő neki van 2 testvére egy beteg dawnkoros meg egy majd 18 éves lány.Akit mi ne velünk.Folyton csak a lány testvérével van el telve a mi gyerekünk aki nem sokára megszületik az nem is nyom az alapon arról nem beszélve hogy a felesége vagyok. Csak unom hogy mindenki fontos a hugi így a hugi úgy! Most el ment nyaralni bizom benne, hogy engem is észre vesz. Szép és jó h szereti a hugát de ennyire?! Nem is tudom hogy kéne vagy mit kéne mondanom neki?!
2011. júl. 15. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele leülni, szemtől szembe, és mondd el neki, hogy neked rosszul esik, hogy mindig a húgát pátyolgatja, te pedig elhanyagolva érzed magad, holott most több figyelemre lenne szükséged, mivel várandós vagy. Biztos megérti majd, ha szeret téged, hisz gondolj bele, a pasik csak annyit látnak a terhességből, hogy nő a pocak, nem gondolnak bele, hogy ez lelkileg is megváltoztatja az anyukát.

Majd írj, mi volt :)

2011. júl. 15. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
talan o is azok koze az apak koze tartozik,hogy majd ha meglessz a baba fog nagyon orulni?remeljuk
2011. júl. 15. 23:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet. Tegnap leültünk h megbeszéljük a dolgokat furáltam azt hogy ő ezt magától mondta. De az a lényeg hogy jól át beszéltük a dolgokat azért kíváncsi leszek hogy lesz e valami változás! Remélem lesz. Köszönöm mindenki válaszát!
2011. júl. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!