Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem ciki ez? Nem fognak a...

Nem ciki ez? Nem fognak a többiek kibeszélni vagy furán nézni emiatt?

Figyelt kérdés
Megyek gólyatáborba és odalent nincs leborotválva.És a koleszban fogunk aludni ahol a fürdő közös.Vagyis úgy közös hogy nincs függöny a zuhanyzóknál.Mint egy strandon vagy uszodában.És pont meg is van.Nem méter hosszú a szőrzet hanem pár centi mert nemrég levágtam és kicsit borotváltam de nem az egészet.Szóval nem dzsungel van csak kis rét.És a combomról sem szoktam leborotválni csak nagyon ritkán.
2010. aug. 23. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

viszel fürdőruhát és úgy szerintem jó.. ha nem akarsz semmit változtatni.

vagy vársz ameddig mindenki elalszik

2010. aug. 23. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hülyeség azzal foglalkozni, hogy kinek szőrös a puncija és kinek nem!
2010. aug. 23. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Igen - kedves 2. válaszoló, ebben igazad van - de a sok olyan gyerek van - nem csak a kamaszok - akik nagyon gonoszak!

Sajnos ilyenkor kicsúfolják, megalázzák az embert.

Különben én a Te helyedben - kedves Kérdező - úgy tennék, mint ahogy az első válaszoló írta - tehát vagy leborotválnám, vagy fürdőruhában fürdenék.

2010. aug. 23. 17:59
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor fürdőruha.
2010. aug. 23. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem szeretnéd leborotválni?
2010. aug. 23. 20:21
 6/12 A kérdező kommentje:
mert most nincs időm meg kedvem se hozzá
2010. aug. 23. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem kedv kérdése..ha leborotvánáld nem kéne ezen aggodnod..és a furdöruciba beteszed a betétet ? vagy már tampont használsz ? me akk np. de a fürdöruuhán keresztülis átüt a szőr szal szedd le..
2010. aug. 24. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell fürdőruhában zuhanyozni? Hogy mosod meg akkor a puncidat? A zuhanyzás, a tisztálkodásról szól, azt pedig csak meztelenül lehet!
2010. aug. 24. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:

volt egy osztálytársam gimiben, aki sosem borotválta ott lent, de körülötte a bikinivonalat igen. egyszer megláttam a zuhanyzóban, és meglepődtem rajta, de ez pozitív rácsodálkozás volt. mindkettőnknek évek óta volt már akkor barátja, valószínűleg ő is élt nemi életet, szóval én kifejezetten pozitívan lepődtem meg, hogy ő így fazonírozza.

ez nem szégyen, de ha ekkora gondot jelent, én azt javaslom mindennek ellenére, hogy borotváld le inkább, úgyis visszanő, nem marad csupasz.

22L

2010. aug. 25. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem borotváld le. Egyáltalán nem fáj.
2010. aug. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!