Nem ciki ez? Nem fognak a többiek kibeszélni vagy furán nézni emiatt?
Figyelt kérdés
Megyek gólyatáborba és odalent nincs leborotválva.És a koleszban fogunk aludni ahol a fürdő közös.Vagyis úgy közös hogy nincs függöny a zuhanyzóknál.Mint egy strandon vagy uszodában.És pont meg is van.Nem méter hosszú a szőrzet hanem pár centi mert nemrég levágtam és kicsit borotváltam de nem az egészet.Szóval nem dzsungel van csak kis rét.És a combomról sem szoktam leborotválni csak nagyon ritkán.2010. aug. 23. 13:10
11/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen borotváld le,mert amilyen genyák manapság a tinik,szinte tutira mondom,hogy te leszel a "jungle-girl" :/
12/12 anonim válasza:
Vajon milyen dilemmával kellett megküzdenie annak a lánynak, aki osztályában először borotválkozott kb 1990 körül?
Vajon a szőrös osztálytársnők mit szóltak hozzá? Nagyon kinézték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!