Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell így bámulni és kibeszélni mindenkinek?
Van egy lány akivel a pasim együtt volt,amikor szakítottunk 3 hétre...közben mi ketten ugyanúgy beszéltük és találkoztunk és aztán újra összejöttünk.(erről a lány 100%biztosra tudom,hogy nem tud)
Lényeg a lényeg,hogy:
A csaj ,( amióta ez volt,már eltelt lassan egy év)azóta is,folyamatosan,ha egy buszon vagyunk bámul.Szinte sokkal jobban stíröl mint egy pasi.Pedig azóta már van a lánynak barátja, de mindig akárhol meglát bámul,mindenkinek beszél rólam mindenféle hülyeséget.Egyszer reggel a buszon is elkezdte volna a mondókáját rólam egyik haveromnak, és a haver azt mondta,hogy ő erre nem kíváncsi és hogy én rosszat nem tettem ellene,és hogy álljon le a csaj.Tudjátok lassan már egy év után kezdem unni,hogy folyamatosan bámul mint vmi lezbikus.
Sztetek ez mire jó neki?Tudnátok ehhez a dologhoz vmi jó idézetet?:)
"Van egy lány akivel a pasim együtt volt,amikor szakítottunk 3 hétre..."
Ez a mondat priceless, tömören össze is foglalja a mai tizenévesek gondolkodásmódját.
Egy ekkora hülye libát már megéri bámulni! :DDDD 3 hétre szakított... Egyes csajok isteni érzékkel csontozzák ki magukat, és kúratják seggbe egyszerre...
Nem baj. Majd 35 évesen, mikor vagy magányos nő leszel és a palikat hajkurászod, hogy vegyenek már el, vagy egy hájas pacák mellett fogod mosni a szaros gatyát, akkor gondolj vissza, hogy mikor volt utoljára női méltóságod...
én 20 vagyok a barátom 32 a másik csaj meg 21
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!