Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért kell így bámulni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kell így bámulni és kibeszélni mindenkinek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel a pasim együtt volt,amikor szakítottunk 3 hétre...közben mi ketten ugyanúgy beszéltük és találkoztunk és aztán újra összejöttünk.(erről a lány 100%biztosra tudom,hogy nem tud)

Lényeg a lényeg,hogy:

A csaj ,( amióta ez volt,már eltelt lassan egy év)azóta is,folyamatosan,ha egy buszon vagyunk bámul.Szinte sokkal jobban stíröl mint egy pasi.Pedig azóta már van a lánynak barátja, de mindig akárhol meglát bámul,mindenkinek beszél rólam mindenféle hülyeséget.Egyszer reggel a buszon is elkezdte volna a mondókáját rólam egyik haveromnak, és a haver azt mondta,hogy ő erre nem kíváncsi és hogy én rosszat nem tettem ellene,és hogy álljon le a csaj.Tudjátok lassan már egy év után kezdem unni,hogy folyamatosan bámul mint vmi lezbikus.

Sztetek ez mire jó neki?Tudnátok ehhez a dologhoz vmi jó idézetet?:)

2011. júl. 15. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A pasid szakított veled 3 hétre (!!!!!!!), és összejött egy lánnyal, te pedig visszamentél hozzá? Én már a húszas éveim elején is tudtam, hogy a szakítás az szakítás, de manapság a tizenévesek között ez olyan program mint a hétvégéi plázázás, "ma pár órát szakítok, de este találkozunk"...
2011. júl. 15. 13:39
 12/19 Smartguy86 ***** válasza:
Aki igazán őszinte tud lenni, azt egy kibeszélés nem sérti. Nyilván téged zavar az egész, mert annyira nem is mondd valótlant... De azért 20 évesen egy 32 éves palival legyél már annyira érett, hogy ezt meg tudd oldani!
2011. júl. 15. 13:39
 13/19 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam hogy más mit gondol ennyi:)
2011. júl. 15. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Jó, ez szép és jó. De mi sem tudjuk, hogy az a csaj miért bámult téged. Hogy miért beszél ki? Mert ő is nőből van. És mint tudjuk, minden nő pletykálkodik.( csak van aki többet, és van aki kevesebbet.)

ha jól esik neki had bámuljon.

Amúgy meg ha ekkora volt a szerelem, nem értem minek dobott a barátod.

2011. júl. 15. 13:41
 15/19 A kérdező kommentje:
De ti ezt most úgy veszitek fel mintha megbeszéltük volna,hogy akkor 3 hétre vége,teljesen nem figyeltek.Nyilvánvaló hogy a szakitás az szakitás,de én adtam neki még egy esélyt és meg is érdemelte.
2011. júl. 15. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát persze, főleg azzal érdemelte ki, hogy annyira fájt neki a szakítás, hogy mindjárt megrakott egy másik lányt.
2011. júl. 15. 13:47
 17/19 Smartguy86 ***** válasza:

Egy rendes, kiegyensúlyozott kapcsolatban nem fordul elő olyan, hogy 3 hétre az egyik elmegy másik nőt kúrni... Szerintem.

Tudod, hol fordul elő? Ahol az egyik, vagy mindkét fél csak támaszkodik a másikra, kihasználja a másikat vagy testileg, vagy érzelmileg. Aztán az egyik megunja, a másik meg, aki jobban rá van szorulva a másikra, az sír és visszasír... majd engedi, hogy újra seggbe kúrják a méltóságát.

2011. júl. 15. 13:47
 18/19 A kérdező kommentje:
ezek a válaszok csak általánosítók,más körülményekre nem gondoltok!...biztos hogy nem rakta meg a lányt,mert előtte egy fél évvel,hogy ez a dolog volt megerőszakolták.
2011. júl. 15. 15:08
 19/19 nielindi ***** válasza:

én azt mondom, h a csajjal mind2en hülyék vagytok! de a pasid jol csinálja! szakit veled, huncutkodik egy másik csajjal, amikor azt megunta visszahizelegte magát hozzád, te meg voltál olyan gyökér, h megbocsájtottál neki. ezt igy kell csinálni ! tudta, h ugyis adsz neki még egy esélyt.

pacsi a pasidnak, neked meg a csajnak 2 nagy pofon!!

2011. júl. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!