Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nem akartam kibeszélni a hátánál.
Szóval részeg voltam és a voltbarátnőm barátnője is ott volt a bulin. Témába jött az exem és kérdezte, hogy miért szakítottunk és, hogy még szeretem-e. Én mondtam, hogy nem mert mindenkivel flörtöl és kicsit kihasználja a szépségét. Ezt biztos elmondja a voltbarátnőmnek hisz a lányok, mindent kibeszélnek. Azonban én nem akarok olyan bunkó lenni aki szakítás után (már kb egy éve szakítottunk) blamálja a másikat. Még jóban voltunk az exemmel, már nem szeretem de nem akarnék összeveszni vele.
A barátnőjét meg nem fogom kérni, hogy jajj kérlek ne mond el neki...Úgyis elmondaná hisz a barátnője. Esetleg túl nagy feneket kerítek ennek az egésznek? Lehet, hogy túl sokat agyalok ezen? Amúgy a szakítás közös megegyezés alapján történt...egyik sem dobta a másikat.
Az első válasz fölösleges viszont igaz, a második meg...eeee...őőőő...hát mindenki a maga szintjén válaszol.
Sajnos elég gyakran találkozok a lánnyal hisz az én baráti körömből az egyik srácnak tetszik az ő baráti köréből az egyik lány és ezért gyakran bulizunk együtt. De megpróbálom lexarni...most már úgyis mindegy.
hát most ez van nem nagy ügy, nem olyan gáz, mert a barátnőjének mondtad - vehetik építő kritikának, ha tulajdonképpen igazat mondtál még jó is hogy elmondtad (ennek egy fiu sem örülne tudnillik, ha ilyen lenne a csaja)
akkor lenne baj ha idegennek, vagy fiúnak mondtad volna, vagy az egész társaságnak... így nem az. Mellesleg, nekem az jutott eszembe erről elsőre, hogy nem közömbös neked a lány... nem lehet még mindig tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!