Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Nem akartam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Nem akartam kibeszélni a hátánál.

Figyelt kérdés

Szóval részeg voltam és a voltbarátnőm barátnője is ott volt a bulin. Témába jött az exem és kérdezte, hogy miért szakítottunk és, hogy még szeretem-e. Én mondtam, hogy nem mert mindenkivel flörtöl és kicsit kihasználja a szépségét. Ezt biztos elmondja a voltbarátnőmnek hisz a lányok, mindent kibeszélnek. Azonban én nem akarok olyan bunkó lenni aki szakítás után (már kb egy éve szakítottunk) blamálja a másikat. Még jóban voltunk az exemmel, már nem szeretem de nem akarnék összeveszni vele.

A barátnőjét meg nem fogom kérni, hogy jajj kérlek ne mond el neki...Úgyis elmondaná hisz a barátnője. Esetleg túl nagy feneket kerítek ennek az egésznek? Lehet, hogy túl sokat agyalok ezen? Amúgy a szakítás közös megegyezés alapján történt...egyik sem dobta a másikat.

2011. aug. 7. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem inkább a háta mögött?
2011. aug. 7. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
sőt még most is részeg vagy
2011. aug. 7. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ez rosszul esik az exednek, mondd meg, h részeg voltál, ennyi.
2011. aug. 7. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
tojd le! szomszédod esetleg? minden nap 4szer kell a szemébe nézned? ha nem, akkor felejtsd már el... :D kit érdekel 1 nő véleménye.. :D ;) bár honorálandó hogy nem akarsz rossz fényt vetni magadra, de sokkal cikibb helyzetekbe is fogsz még kerülni, ez csekélység.
2011. aug. 7. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Az első válasz fölösleges viszont igaz, a második meg...eeee...őőőő...hát mindenki a maga szintjén válaszol.

Sajnos elég gyakran találkozok a lánnyal hisz az én baráti körömből az egyik srácnak tetszik az ő baráti köréből az egyik lány és ezért gyakran bulizunk együtt. De megpróbálom lexarni...most már úgyis mindegy.

2011. aug. 7. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

hát most ez van nem nagy ügy, nem olyan gáz, mert a barátnőjének mondtad - vehetik építő kritikának, ha tulajdonképpen igazat mondtál még jó is hogy elmondtad (ennek egy fiu sem örülne tudnillik, ha ilyen lenne a csaja)

akkor lenne baj ha idegennek, vagy fiúnak mondtad volna, vagy az egész társaságnak... így nem az. Mellesleg, nekem az jutott eszembe erről elsőre, hogy nem közömbös neked a lány... nem lehet még mindig tetszik?

2011. aug. 22. 23:54
 7/7 A kérdező kommentje:
A szakítás után még sokáig tetszett a lány, de amikor láttam, hogy egy kicsit flörtölget az egyik fiúval, hogy kapjon üdítőt, fél óra múlva egy másikkal szemezget és a buli végén megint más fiúval megy el (és ez még nem is annyira forgalmas buli), na akkor annyira kiábrándultam belőle, mintha sosem lett volna semmi köztünk. Egy nagy csalódás volt az egész...
2011. aug. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!