Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akartam, hogy így alakuljon csak megtörtént! Hogyan tovább? (lent)
Figyelt kérdés
Csókolóztam a kollégámmal! Nem volt betervezve csak szokás szerint hülyéskedtünk és a vége ez lett... Holnap újra találkozunk az irodában,nem tudom mit csináljak! Neki van családja! Nem áll szándékomban családromboló szerepbe lépni,mert fordított helyzetben már voltam,mikor az én párom lelépett egy másik nővel. Mindig is azt vallottam,hogy a munkahelyi viszony a "házi nyúlra nem lövünk" kategóriába tartozik és erre tessék! Tanácstalan vagyok! Aki tud segíteni annak előre is köszönöm!2011. máj. 6. 16:24
1/4 anonim válasza:
Talán úgy kellene tenni, mintha mise történt volna.
2/4 anonim válasza:
Jól gondolod. Több bajod lehet ebből a dologból ha nem álltok le mint amennyi örömöd lehetne a lehetséges viszonyból. Nagyon egyszerű amit tenned kell. Ne bonyolódj bele.
3/4 anonim válasza:
Vannak érzéseid,vagycsak annyira jól érzed magad vele,hogy azt hitted ez több is lehet?Ne rontsd el!Maradjatok munkatársak és barátok,főleg,hogy te már voltál ilyen helyzetben!
4/4 A kérdező kommentje:
Vannak érzések is,de elnyomom őket! Nem akarok senkinek szenvedést okozni és magamnak sem,hisz nem valószínű hogy bármi is lehetne belőle komolyabban. Köszönöm a válaszokat és hogy nem ítéltek el miatta! :)
2011. máj. 6. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!