Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit megijedtem, nem nőtt a...

Kicsit megijedtem, nem nőtt a pocakom az utóbbi 7 hétben. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
19 hetesen mértem a hasam körfogatát 100 cm-nek, és most, 25 hetesen is csak 101 cm. Ez mennyire normális, vagy mennyire nem? Hisz pont ebben az időszakban fejlődik nagyot a baba, akkor miért nem növök? A baba amúgy mozog, rugdos, aktív, nem hinném, hogy baj lenne, de azért várom a következő 5.-ei uhot.-)
2008. febr. 27. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha mozgolódik, biztosan nincs semmi baj, minden terhesség más, nem egyformán növünk. Valószínű még jobban elfér a pocakban, ezért nem szembetűnő. Olyan nem lehetett, hogy a 19 heti mérésnél fel voltál puffadva? Mert akkor már fals az eredményed! :)
2008. febr. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!