Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok a terhesség 29....

Most vagyok a terhesség 29. hetében. Kiderült, hogy mivel alacsonyan van a pocakom a méhnyak is megrövidült illetve a méhszáj is megpuhult. Nagyon megijedtem. Mennyire veszélyes ez?

Figyelt kérdés
Kapok gyógyszereket a méhnyak megerősödésére.
2008. okt. 10. 07:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a méhszájam nyitva van egy újjnyira, és a méhnyakam meg van rövidülve már a 16-ik héttől. A pocakom nekem is lent volt amióta elkezdett nőlni, nem mindenkinek száll fel. Most a 33-ik hétben vagyok, és semmi változás nincs. Ne aggódj, de próbálj meg pihenni, ne erőltesd túl magad, simán kihúzhatjuk a 38-40-ik hétig. Minden jót!
2008. okt. 10. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, bár nekem nem volt alacsonyan a pocakom, de a 20. héten kinyílt egyujjnyira a méhszáj, és onnantól kezdve erőteljesen megrövidült méhnyakkal léteztem. Sokat pihentem, ami azt jelentette, hogy abszolút mentesített a fizikai munka (bevásárlás, takarítás stb.) alól a családom, feküdtem is. Meg lett az eredménye, mert a 39. héten 2 nappal a kiírt időpont előtt szültem, gyors spontán szüléssel, most meg már 10 hetes a pici lányom. Pihenj sokat, ne aggódj, nem lesz semmi baj, csak nagyon figyelj a tested jelzéseire. Sok boldogságot!
2008. okt. 10. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a méhnyakam már a terhesség kezdetétől 1 cm-rel meg van rövidülve. Így többet kell feküdnöm, pihennem, nem emelhetek, és ülnöm sem sokat szabad.

FEküdj te is minél többet, ne emelgess, minél kevesebbet ülj, és nem lesz probléma. Amíg nem nyílik ki a méhszáj, nincs baj.

DE nekem volt olyan ismerősöm, akinek a 22. héten 1 ijjnyira kinyílt a méhszáj, és mégis majdnem 1 héttel túlhordta a kicsit.

2008. okt. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!