27 hetes vagyok vehetek be nyugtatót?
Szerintem nyugtatót nem kellene bevenned egyrészt a baba miatt, másrészt mert vezetni fogsz és ha nyugtatóval vezetsz lecsökken a reakciód.
Próbálj mégis valahogy megnyugodni.Ha nem sikerül nem dől össze a világ. Nekem terhesen mindig az volt a legfontosabb ,hogy a kicsinek ne legyen baja. Próbálj koncentrálni ,mélyeket lélegezni.Pozitív hozzáállás.
Tudom nem könnyű,de ne szedjél nyugtatót!
Remélem sikerülni fog leküzdeni az idegességet és sikerülni fog a vizsga!
Szia!
NE vegyél be nyugtatót, hanem inkább próbáld ki ezt:
Levendulás illóolajat csepegtess egy kád meleg fürdővízbe, esetleg aromamécsesbe. Gyújts meg sok gyertyát, kapcsolj be kellemes zenét, és fürdőzz! Közben relaxálj, vagy meditálj egy jót. Ismételd magadban el sokszor, hogy megcsinálod a vizsgát, és csak vezetned kell, semmi több, semmi nagyobb és nehezebb dolgoz nem várnak el tőled, mint amit már megtanultál. Utána öltözz fel csinosan, szépen csináld meg a hajad (ezek nem a vizsgáztató lekenyerezésére való tippek, hanem téged erősítenek, önbizalmadat gatyába rázzák)
Még ajánlom a patikákban kapható homeopátiás bogyókat is! Ha bemész, és mondod mire kell, segítenek majd. Fontos tudni a homeopátiás bogyókról, hogy nem szabad kézel megfogni őket, s evés előtt legalább fél órával kell bevenni, vagy utána 1 órával. Inni sem szabad előtt-utána 30 percig. Fogmosás, rágó, vagy egyéb mentolos vagy eukaliptuszos dolgot is kerüld a bevétel környékén.
Sok sikert, nagyon szurkolok!
36.kismama
Ajjajj, 3 szor küldtem el, bocsánat.
Még annyi kimaradt, hogy pláne ne aggódj, a kismamákkal SOKKAL elnézőbbek még a vizsgáztatók is!!!! :) ;)
Sajnos aki ilyen stresszelős, mint Te, főleg hogy már az is idegesít gondolom, hogy harmadszorra kell menni(ami mellesleg semmit nem számít),sajnos nem hiszem, hogy le tudod magad nyugtatni,csak úgy ez elég nehéz, még akkor is ha a baba ott van a pocidban,ezért én azt mondanám, ha nem megy máshogy beszéld meg a dokival,meglátod mit mond.Én is ilyen izgulós,stresszelős vagyok, nem könnyű helyzet, megértelek.De mi lehet a legrosszabb, ha esetleg nem megy?Majd leteszed, ha a baba megszületik, és lesz annyi idős, hogy valakire rábízhatod.
Gondolj erre, és ha gondolod, doki.Remélem találsz megoldást!
Szia épp ezt akartam én is írni csak megelőztek, hogy vannak homeopátiás készítmények amit nyugodtan lehet szedni.Én is vettem SEDATIF a neve de a patikus úgyis tudni fogja.Azt hogy mennyire használ még nemtudom mert még nem volt rá szükségem.
Sok sikert!
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb megoldás ha szülés utánra hagynád ez a vizsgát! Nem tesz jót sem neked sem a babának ha ENNYIRE stresszelsz!
Képzeld el hogy ha neked nagyon ver a szived akkor neki még inkább és hogy érinti ez őt!
Üdv: 20 hetes kismami
Szia! Én is most vizsgáztam nem rég, sajnos baba nélkül:(
Nagyon izgulós vagyok én is. Nekem az segített, hogy leültem vizsga előtt és végiggondoltam mindent amit tanultam és fejben vezettem. Majd elgondoltam, hogy a vizsgáztató is ember, egyszer ő is vizsgázott, semmivel sem több nálad, sőt te ketten vagy:). És azon is gondolkoztam mi mennyire fontos, mi történik ha nem sikerül ez a vizsga. Megéri e hogy ingerült legyek másokkal ezért.
Próbáld meg a helyére tenni a fejedben a dolgokat. Mi az első:)
Írd meg hogy sikerült a vizsga. Tényleg érdekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!