Vehetek be nyugtatót energiaitallal?
Nem tudom, olyan lesz mintha nem vettél volna be semmit.
Vagy talán nem fogsz elaludni a nyugtatótól, csak olyan leszel, mint akit fejbevágtak.
Olyan, mintha kávéval vennéd be, az egyik felpörget, a másik nyugtat(na), de így csak egy baromi erős szívdobogásra számíthatsz.
Ne vedd be energiaitallal.
Annyi csak a célom, hogy nem akarok ideges lenni, de jókedvet is szeretnék...
Máskor vettem már be nyugtatót de lelassultam meg bealudtam tőle. és ezért gondoltam erre *-)
de lehet h pont kiütik egymást. passz.
"de lehet h pont kiütik egymást"
Az csak a jobbik eset. A rosszabbik, hogy téged ütnek ki. A nyugtató gyógyszer, ami nem játék, nem arra való, hogy folyton bekapkodjuk. Az energiaital meg egy alapvetően káros anyag, ami szerintem egyáltalán nem is arra való, hoyg megigyuk. :-) Hidd el, hogy sokkal teljesebb és boldogabb ember leszel, ha megtanulod szerek nélkül jól érezni magad. Lehetséges!
Bevenni beveheted, ki tiltja meg!?
Aztán rájössz, hogy maguk a biokémia törvényei, amik megtiltják; jönnek a kellemetlen tünetek, ha nem is jönnek, akkor is feleslegesen megterheli a szervezetedet!:S Külön- külön is megterhelik a belső szerveket, ezért kell őket csak indokolt esetben használni! Én is kipróbáltam már pár dolgot, és utólag saját káromon rájöttem, hogy nagyon nem kellett volna velük "szórakozni".:( A hidrogén-cianidot is ki lehet próbálni kíváncsiságból, de utána sem azt, sem mást nem lehet többé.:S Inkább próbáld ki az erős pistás pizzát, mindjárt felélénkülsz:) És még tápláló is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!