Nem tudom mit tegyek, nagyon feszült ideges vagyok, vehetek be nyugtatót?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, sajnos az életem nem épp úgy alakul, ahogy kellene. Nem alszom, nem eszem, semmihez sincs kedvem. Nem szeretnék ártani a babának, ezért arra gondoltam, esetleg tudnátok ajánlani valami természetes alapanyagu nyugtatót.2008. júl. 15. 08:24
1/4 anonim válasza:
Hova nyugtatót szedhetsz,az homeopátiás bogyó.
2/4 anonim válasza:
Tényleg a Hova nyugtatót szedheted,de mi a baj!?Jobb lenne azt kiküszöbölni valahogyan!
Ja és a hovát se szabad túlzásba vinni,este egy szem,hogy aludj!
3/4 anonim válasza:
Hova nagyon sokat segíthet.Vény nélkül kapható és terhesen is szedhető.Próbáld ki!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni. Sajnos nem kiküszöbölhető, meghalt a nagyapám, nagyon fáj a szívem, és a páromra akivel különben nem élek együtt egyáltalán nem számíthatok, minden más fontosabb neki, egyedül vagyok itthon veszélyeztetett terhesként, szóval minden összejött.
2008. júl. 15. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!