Ajánljatok egy természetes nyugtatót? Légyszi, légyszi, légyszi.
Figyelt kérdés
Ez borzasztó. Eddigi terhességeimnél nem voltam ennyire idegbeteg, mint most (Sajnálom is a gyerekeket meg a páromat). Egyszerűen érzem, hogy mennyire feszült vagyok és ha valaki egy kis rosszat szól, már robbanok. De ez még csak hagyján. Egyszerűen nem is tudok utána megnyugodni még órákig. Már magamtól is kiakadok. Tudom Magne B6. Amikor már nagyon kivagyok veszek be kettőt. De amúgy semmi nem indokolja a szedését. Nem feszül a poci, meg semmi fizikai tünet. De belülről...borzasztó. Valaki mondjon valami nyugtató módszert, mert már nem bírom.2011. júl. 14. 19:02
2/12 A kérdező kommentje:
Van is a kertben. De hat? Nem árt?
2011. júl. 14. 19:20
3/12 anonim válasza:
Nem árt, egyébként én inkább gyógyszertárban venném, ott is vettem, 260ft volt 50 gramm, nekem pszichiáter mondta, hogy igyak napi 2*2dl-t pánikbetegségre, egyébként hat már az első este úgy elaludtam mint akit fejbe vágtak, meg sokkal nyugodtabb vagyok, semmilyen mellékhatása nincsen az orvos mondta!!! 4 hétig kell inni, aztán 1-2 hét szünet, mint minden gyógynövénynél, nyugodtan igyad, azért ezt ajánlotta nekem, mert mondtam neki, hogy már próbálkozunk a babával és mondta, hogy ezt nyugodtan ihatom!!!
4/12 anonim válasza:
Én a kertben növesztem a citromfüvet és nagyon jól nyugtat. 4 gyerek mellett volt tesztelve rendesen.. :)
5/12 anonim válasza:
Sedatif Pc. Homeopátiás, nekem bevált.
6/12 anonim válasza:
Levendula. A teekanne-nak van levendulás teája, nagyon jó. Az oriflame-ből lehet néha rendelni, levendulás-kamillás testpermetet, az is nagyon jó.
7/12 anonim válasza:
Én levendulateát iszom,ha kiborulok.A drága kicsi fiam tesz róla időnként:)
8/12 anonim válasza:
sedatif pc, én első szülésem után szedtem mikor 1hónapig csak bőgtem, mert olyan hormonbolydulásom volt:D
most is van otthon készenlétben,s ha ugy érzem kivagyok bekapok 2t s segit.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor a kerti citromfűvel kezdek. 2x2 dl-rel aztán ha nem megy jön a levendula, majd a sedatif. Remélem már a citromfű is elég lesz. A kertiből hány levelet rakjak bele? 3 ek az kb 4-5 levél lehet nem? Vagy az már sok a frissből?
2011. júl. 14. 22:33
10/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm mindegyikőtöknek a válaszokat. :)
2011. júl. 14. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!