Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánljatok egy természetes...

Ajánljatok egy természetes nyugtatót? Légyszi, légyszi, légyszi.

Figyelt kérdés
Ez borzasztó. Eddigi terhességeimnél nem voltam ennyire idegbeteg, mint most (Sajnálom is a gyerekeket meg a páromat). Egyszerűen érzem, hogy mennyire feszült vagyok és ha valaki egy kis rosszat szól, már robbanok. De ez még csak hagyján. Egyszerűen nem is tudok utána megnyugodni még órákig. Már magamtól is kiakadok. Tudom Magne B6. Amikor már nagyon kivagyok veszek be kettőt. De amúgy semmi nem indokolja a szedését. Nem feszül a poci, meg semmi fizikai tünet. De belülről...borzasztó. Valaki mondjon valami nyugtató módszert, mert már nem bírom.
2011. júl. 14. 19:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyósom mondta, hogy darabold össze és úgy tudod megnézni, hogy mennyi egy teáskanálnyi, de azt is mondta, hogy a magvas virágos nem jó, mert nem használ, hanem vissza kell vágni és ne a magvas részről használd, hanem ahonnan nincs mag!!!
2011. júl. 15. 06:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát már erősen virágzik. Akkor így csinálom. :)
2011. júl. 15. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!