Vörösbort hozott haza ma a párom, ihatok vele kb 1 decit?
Figyelt kérdés
7-8 hetes terhes vagyok. Vagy kevesebbet ? lehet egyáltalán??2011. júl. 5. 19:30
11/12 anonim válasza:
Nyugodtan. Én pl. a nagy melegekben,van hogy heti kétszer is iszok egy pohár sört. A dokim mindig azt mondja,hogy egészségemre. Semmi baja nem lesz.
Barátnőmnek pl. keményedésre, görcsre konyakot ajánlott az ország egyik legjobb orvosa. Azt mondta,hogy ahhoz hogy ártson naponta több pohárral kellene inni. A méhlepény nagyon sok mindent megszűr!
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem azt mondta adokim,hogy néha néha vaxsora után nyugodtan megihatok 2 dl-t mert jó vérképző és ellazítja a méhet!Úgyhogy nyugodtan!
Boldog babavárást!
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!