Olvastam egy válaszban hogy a januárban hozott rendelet szerint csak a területileg illetékes kórházban látnak el. De ha a választott doki nem az illetékes kórházban dolgozik?
Sajnos ez a helyzet. Én tatabányára szeretnék járni, mivel az első gyermekem is ott született. a 18 hetes uh-ról elküldtek, mondván januárban meghozott rendelet szerint én a jános kh-ba tartozom, ahova NEM szeretnék járni. de rendesek voltak a terhesgondozóban, mert elmondták, hogy ha írok a főigazgatónak egy levelet, amiben engedélyt kérek, h a terhesgonodozást és a szülést is elvégezzék, akkor meg fogom kapni, csak ezután mindig ezzel a papírral kell mennem hozzájuk. Szerintem 2 lehetőséged van.
1. bemész és megkérdezed a terhesgondozóban vagy a szülészeten, h van e annak vmi módja h náluk szülhess
2. ha azt mondják, h nincsen, akkor keresel egy olyan ismerőst, aki ahhoz a kórházhoz tartozik és bejelentkezel hozzájuk, aztán ha meglesz a pici akkor visszajelentkezel az eredeti címedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!