Még nem érzem a pici mozgását, kell aggódnom?
Figyelt kérdés
19+2 hetes kismama vagyok és még nem érzek egyáltalán semmit. A hét elején voltam ultrahangon, ott mindent rendben találtak!2009. márc. 29. 08:56
1/2 anonim válasza:
Nem, nyugi.Én 21 hetesen éreztem elöször,pedig nagyon vékony a hasfalam.
2/2 anonim válasza:
szia!
Én kezdetben azt hittem , ezek a mozgások olyanok lesznek , hogy "érzem "őket rögtön. Féltem már én is a 19.héten , hogy még mindig semmi mozgolódás. Aztán eluntam az izgalmakat. :) És akkor jöttek az "apró" jelek. Ezekre figyeltem fel: olyan volt, mintha (bocsi) az emésztőrendszereben pici buborékok "nyomakodnának" Először azt hittem , ez azért van mert ettem. Aztán akkor kezdett el érdekessé válni a dolog , mikor evés előtt jóval , vagy az után is jóval később jelentekeztek ezek a "buborékok". Na, akkor már tudtam: ezek nem tőlem származnak :)
Remélem , hamarosa ilyen ,vagy hasonló jellegú dolgot érzel majd te is! :)
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!