35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?
szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak.
én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védőnőm, hogy majd az idő előrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta ....
Minden jót. :)
Tegnap én sem éreztem,este már aggódtam is,mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem,hogy akkor ilyen,ha front van,őneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam,pedig nem jellemző rám mostanában.
Ma már többet ficánkol,és én is fittebb vagyok.
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!