Mit kezdek a kisfiúval? Rossz anya leszek?
Kiderült,hogy valószínűleg kisfiunk lesz! Szégyen, nem szégyen én egy picit kislányt vártam. Valahogy mindig lányos anyaként láttam magam! Persze nagyon örülök neki is, és a lényeg,hogy egészséges, de valahogy akkor is úgy éreztem,hogy kislány lesz!
Attól félek,hogy nem fogok tudni mit kezdeni egy kisfiúval. Rossz anya leszek? Úgy szégyellem magam!
Sziasztok!
Elmesélem az én sztorimat.
Amikor megtudtam, hogy babát várok, azt mondtam, hogy CSAK fiút akarok :)
FIAM lett. :)
Amikor Ő 5 hónapos lett újra terhes lettem, és nagyon lányt akartam. Éreztem, hogy lány és mindenkinek el is újságoltam...persze FIÚ lett. Akkor amikor az uh-n közölték, hogy fiú, szégyen, nem szégyen sírtam :(
A két pasi között 14 hónap van, imádják egymást.
NA, most , hogy már 2 és 3 évesek jön a 3. baba.
Aki szintén FIÚ...
DE és nagyon AKARTAM, hogy fiú legyen.
Mindenki sajnálkozik és biztosak benne, hogy CSAK azért vállaltuk a 3. babát, hogy legyen egy lányunk is.
MI nem lány-fiút akartunk, hanem GYEREKET :)
HA a 4. babánk is fiú lenne, azt sem bánnánk, már most tervezzük, hogy mikor érkezzen!
Kedves Kérdező!
Kívánom, hogy teljesüljön az álmod és kislányod szülessen, de ha kisfiú lesz, hidd el, nem leszel rossz anyukája!
Az anya-kisfiú szerelemnél (mert bárki-bármit mond, ez szerelem) nincs erősebb :) Talán csak az apa-lánya szerelem :)
Én nagyon büszkén feszítek a sok kis pasival :)
És majd, ha öreg leszek :( és jön haza a 3 fiam...már most könnybe lábad a szemem ha rá gondolok.
Én attól félek, hogy rossz anyós leszek, mert nekik a legjobbat szeretném (mint minden anya)
Bocsi, hogy hosszú lett!
Jó egészséget, szép szülést és gyönyörű kisbabát kívánok!
Kedves kérdező!
Átéltem, amit Te, most már örülök, igaz 30 hetes vagyok. Feltettem egy kérdést "Örülj, hogy fiú! "? címmel. Nagyon sokat segített, amit írtam a többiek. :) Keress rá!
És ne szégyelld, nem tehetsz róla...
Egy vigasztaljon.
Mi nagyon lányt akartunk és lány lett. A lányok nagyon apásak. Anyuka le van ejtve...szóval én mint anyuka mellőzve vagyok ha apuka otthon van. :(
A fiús ismerősömnél meg anyuka az istennő :) Szóval fel a fejjel, imádni fogjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!