Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kezdek a kisfiúval? Rossz...

Mit kezdek a kisfiúval? Rossz anya leszek?

Figyelt kérdés

Kiderült,hogy valószínűleg kisfiunk lesz! Szégyen, nem szégyen én egy picit kislányt vártam. Valahogy mindig lányos anyaként láttam magam! Persze nagyon örülök neki is, és a lényeg,hogy egészséges, de valahogy akkor is úgy éreztem,hogy kislány lesz!

Attól félek,hogy nem fogok tudni mit kezdeni egy kisfiúval. Rossz anya leszek? Úgy szégyellem magam!

2011. júl. 5. 10:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írtál.

Én mindig is kisfiút szerettem volna, és a terhességem 18. hetéig biztos is voltam benne, hogy fiam lesz. Minden külső jel is erre utalt (pl. kerek pocak), és ha bárhol megláttak, az idősebb emberek is mind azt mondták, hogy ez biza' fiú lesz. 18 hetesen az uh-n végre megmutatta magát a bébi és egyértelműen látszott, hogy kislány. Nagyon szégyelltem magam, de bizony végigbőgtem az estét és az éjszakát és pont azon gondolkodtam, amin te, hogy mit fogok én kezdeni egy kislánnyal??? Csalódott voltam, ez az igazság. Aztán teltek a napok és kezdtem megbarátkozni a dologgal (muszáj volt:)

Most pedig azt mondhatom, hogy mindennél jobban örülök, hogy itt van velem a gyönyörű, édes, 8 hónapos kislányom! És ha lesz testvére, azt sem bánom, ha ő is kislány lesz!:) Változni fognak a te érzéseid is, meglátod!

2011. júl. 5. 10:34
 12/32 anonim ***** válasza:

Köszönöm 10:54-es válaszoló!!!

(Én vagyok a lányos aki fiút akart)

2011. júl. 5. 10:36
 13/32 anonim ***** válasza:
10:41 van, hogy köszönheted meg a 10:54-esnek? előre mentél az időben?:D nekem is tanítsd meg légy szíves! :D Sok hasznát venném. :)
2011. júl. 5. 10:41
 14/32 anonim ***** válasza:

:D:D:D 10:34-et akartam írni. :)

Látom figyelsz! :D

2011. júl. 5. 10:46
 15/32 anonim ***** válasza:
Sejtettem, csak jó tudni, hogy más is szokott hibákat ejteni, és nem csak én. :D Mondjuk én a sajátomat is kiparodizálom, nem csak másokét, mert a röhögés gyógyít. No, további szép napokat, sok sikert a gyerekneveléshez! Ha jól nevelitek, akkor még egy jó emberrel gazdagodik a világ!:) (nem kell félreérteni, nem azért mondtam mert én is az vagyok. :D)
2011. júl. 5. 10:49
 16/32 anonim ***** válasza:

Nincs mit 10.46-os. Írtam a te kérdésedhez is:)

(10.34-es)

2011. júl. 5. 10:52
 17/32 anonim ***** válasza:

Mikorra várható a baba? Ha megszületik,majd cserélünk :D

Úgy néz ki,hogy a 3. lányunkat várom. Ilyenkor már nagyon jó lett volna,ha fiú- persze a végleges majd a szülőszobán derül ki: Alig várom!!!

Annyira fiút szerettünk volna,reménykedtem,hátha... aztán kislánnyal álmodtam.A párom rosszul lett. :D

Keresgetni kezdtem hát lányneveket,de egyik sem tetszett sokáig. Majd találtam párat,de egyiket sem érzem igazinak.... Tejesen kusza gondolataim vannak,hol reménykedem hogy fiú,hol pedig belenyugszom kislány.

A másodikat amikor várjuk,nem mondta meg a doki,hogy kire számítsunk. Végig fiút gondoltunk,de azért találtam nagyszerű lány nevet,és mikor megláttam a lányunkat... Öregem! Teljesen beleszerettem!! Ilyet még az első lányunk születésekor sem éreztem- akár szégyelni való,akár nem,bevallom őszintén,így volt! Persze vannak fiús beütései a gyereknek,de annyira nem bánom,hogy a 2. is lány lett! (persze sokkal nehezebb volt Vele,mint a nővérével,szutyok egy gyerek tud lenni,de annyira IMÁDOM!!!!- Persze a nővérét is!!!)

Nem leszel rossz anya! Majd meglátod!! Ha megpillantod azt a kisbabát,aki most még bentről jelez,akkor kicsit sem érdekel majd,hogy fütykössel pisil e vagy nunival! És ezt garantálom!! Ugyan úgy fogod szeretni,akár fiú,akár kislány- lényegtelen,hogy lányos anyaként láttad magad!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv:2 kislányos,30 heteske.

2011. júl. 5. 10:52
 18/32 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Nem vagyok én annyira csalódott azért!:)) Férjemen látom nagyon örül. Neki mindegy lett volna, ő annyit "kért",hogy a két gyerek közül, legalább az egyik fiú legyen. Boldog vagyok,hogy meg tudom neki adni, mert ő lesz a világ legfantasztikusabb apukája. Férjként nagyon jól szerepel, apaként sem lesz máshogy!:))

Na már csak nevet kell találni neki! Anyám!!!!:)))

2011. júl. 5. 10:54
 19/32 anonim ***** válasza:
Ha fiam lett volna, Hugónak hívnák. Röhögjetek nyugodtan:)
2011. júl. 5. 10:56
 20/32 A kérdező kommentje:

Én még az elején vagyok! 16 hetes! Tehát nem is mondta a doki 100%-ra, de azt is poénos hozzátette,hogy ha ez nem here és kuki, ő visszaadja a diplomáját! Totál telibe meg is mutatta. A férjem, aki eddig soha nem tudta mit kell nézni, na ezt ő is elsőre mondta.:))

Elvileg karácsony körül születik, de megbeszélem vele,ha nem nagyon utál még,akkor jöjjön egy héttel hamarabb,hogy Szentestére otthon legyünk!:)

El nem cserélném, de egy-két napra elküldheted majd a kiscsajt és meg "elzavarom" hozzátok a tökit!:))

2011. júl. 5. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!