Hol kapok magamra nagyméretű (75-80 F vagy G) melltartót?
Figyelt kérdés
"Sajnos" a természet nem sajnálta ezen adottságaimat, ami most viszont a terhesség alatt igen kellemetlen. Jelenleg hordok (26 hetesen) 75 F-es melltartót, tehát egyre nagyobbra lesz szükségem.2009. márc. 28. 13:26
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az egyik ismerősöm itt vett magának, ahogyan ő nevezte, "sátrat":
Az árakról nem írnak és már az ismerősöm sem emlékszik.
2/4 anonim válasza:
Nézz szét a tesz-veszen,mx.2000 forintért tök jó melltartókat vettem,van pl.75 dd-s kosarú is.Én sehol nem kaptam ennyi pénzért magamra melltartót,a méreteink hasonlóak-és a gondunk is :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat! Az online vásárlással csak annyi a problémám, hogy ugye nem tudom felpróbálni. És az azért fontos lenne. mert melltartó és melltrató közt is hatalmas különbségek vannak. :(
2009. márc. 28. 14:30
4/4 anonim válasza:
Én minden melltartómat a tesz-veszről rendeltem,ha tudod a pontos méreteidet,nem lesz gond.ha tudsz,próbálj szaküzletben,aztán töredék áron megveheted az új melltartódat.Ne legyen merevítős,mert azt nem ajánlják a mellszövetek miatt.Szerintem egy próbát megér a dolog..de te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!