Hol tudok nagyméretű (85/90-C/D) melltartót venni olcsón (2ezer alatt) Győrben vagy Sopronban vagy környékén?
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 20:29
1/7 anonim válasza:
Egy csomó helyen. Kínaikba tuti van, mert ott sokkal nagyobbak a méretek, mint amik rá vannak írva. Pl. 1x én próbáltam egy 75/b-set az kisebb volt mint a 70/A-s...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát én még nem találtam sehol...:(
Tapasztalataim szerint Kínaikban meg inkább kisebb mint ami rá van írva.
2009. máj. 25. 15:48
3/7 anonim válasza:
A Mátyás király utcában van egy fehérneműs. Aki csinálja a boltot, azé a varroda is. Tehát a saját megvarrt termékeit árulja. Érdemes benézned, elmondanod, hogy mit szeretnél. Pár nap múlva kész a cicifix! :)
4/7 anonim válasza:
Ikva áruház, emelet. Én is ott vettem tegnap!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd megnézem mindkét boltot. A Mátyás király utcait azt hiszem ismerem, de az elég drága.
2009. dec. 6. 18:32
6/7 anonim válasza:
Ok, ha találtál máshol is vagy van valamilyen tapasztalat, írj nekem mailt légyszi, mert én is hasonló "problémával" küszködöm! Köszi! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Mátyás király utcai boltban 3000-3500 körül vannak.
Ikvában 1200-ért tudsz venni bugyival, bugyi nélkül 890. Nagyon sokféle van, nézz körül.
2009. dec. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!