Mit csináljak? Nemtudom eldönteni hogy fogadjak-e orvost vagy nem! Igazábol sajnálok ennyi pénzt adni egy dokinak, mert inkább a kisfiamra költeném!
Figyelt kérdés
De viszont sajnos azt meg meg kell fizetni hogy normális ellátást kapjon egy ember,nem? Vajon az ügyeletes orvos is ugyanugy ellát mintha fogadott orvosom lenne?2009. márc. 27. 20:21
11/12 anonim válasza:
Nem volt fogadott orvosom és szülésznőm sem. Nálunk nem lehet Őket megfogadni.
Ügyeletes orvosnál szültem volna, de a komplikáció miatt behívták az osztályvezető főorvost és végül Ő császározott. Teljes mértékben elégedett voltam mindennel. Naponta 3* jött utána megnézni. Én varratszedés után adtam neki pénzt, ami igazi hálapénz volt. Nem sokat, csak annyit, amennyit még úgy-ahogy nélkülözni tudtunk.
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy van aki úgy érzi, nem kapott megfelelő ellátást, de véleményem szerint a legtöbb anyuka az ügyeletessel is meg van elégedve, arról nem is beszélve, hogy pl. nekem a legeslegfontosabb az volt, hogy a férjemmel lehettem azokban az órákban, amikor született a kislányunk. Mondom ezt annak dacára, hogy fogadott orvosom volt (nagyon meg voltam elégedve) és fogadott szülésznőm is volt. De ha úgy érzed, ne fogadj orvost, attól még nagy az esélyed arra, hogy jó ellátást kapsz! 10 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!