Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már több mint egy hete szenved...

Már több mint egy hete szenvedek. Elkaptam valami gombás fertőzést. Mivel orvosolhatnám?

Figyelt kérdés
Tegnap lesz egy hete,hogy elmentem orvoshoz mert viszketett és csípett ha pisilni mentem. Az orvos nem látott gyulladást. Írt fel augmentint de még mindig nem jött helyre. Már este kamillás fürdőt veszek de attól se javul. Milyen krémet vagy valami mást lehetne venni recept nélkül? Egy 31 hetes kismami! Köszi a segítséget
2008. febr. 25. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem orvossal kéne íratnod rá kúpot,meg krémet.

A canesten combi nagyon hatásos,de nekem azt mondták a gyógyszertárban,ha terhes vagyok ne azt használjak.

Amúgy nekem a dokim mikogal kúpot,és pimafucort krémet szokott rá írni terhesen.Kérdezd meg,lehet,hogy adják recept nélkül is,de azt nem tudom.

Jó egészséget,üdv

2008. febr. 25. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én a helyedben visszamennék a dokihoz és csináljon vizelet + kenet vizsgálatot is csináljon! jobb, ha látod leírva mi is a bajod és ha esetleg mégsem a mostani dokidnál szülnél, a másik legalább látja a kórelőzményt. ne hagyd magad! :) egyébként a canesten kenőcs külsőleg nem árthat úgy tudom, de menj biztosra, kérd a dokidat igenis vizsgáltassa meg laborban hogy mi a szitu odalent.

szerintem.

szióó :)

2008. febr. 26. 06:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a vizeléskor csíp, akkor próbálkozhatsz urológusnál is, lehet a vizeletedben van baci.

De tényleg, kezelni kell, ha nem múlt el, vegyenek kenetet és adjon valamit a doki.

Házilag nem nagyon tudsz mit használni, Canestent lehet, de sokaknak nem jó...

2008. febr. 26. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A Canesten nagyon jó ha hüvelyi eredetű a gond és a tablettát is felteheted ha nincs megnyílva a méhszáj,de csak kézzel.Ha viszont felfázásból ered menj el dokihoz,mert lehet vese,petefészek,húgyhólyag gyulladása ami árthat a magzatnak.Szerintem naponta igyál sok folyadékot (3 liter)pl.kamillateát,hogy belülről tudjon hatni és így átmossa a vesét is.Van egy nagyon jó fürdő só a Bükkfürdői kristály(DM-be lehet kapni),de túl meleg vízbe sem jó ülni,mert fokozza a kórokozók számát.
2008. febr. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!