Már több mint egy hete szenvedek. Elkaptam valami gombás fertőzést. Mivel orvosolhatnám?
Szia!
Szerintem orvossal kéne íratnod rá kúpot,meg krémet.
A canesten combi nagyon hatásos,de nekem azt mondták a gyógyszertárban,ha terhes vagyok ne azt használjak.
Amúgy nekem a dokim mikogal kúpot,és pimafucort krémet szokott rá írni terhesen.Kérdezd meg,lehet,hogy adják recept nélkül is,de azt nem tudom.
Jó egészséget,üdv
szia!
én a helyedben visszamennék a dokihoz és csináljon vizelet + kenet vizsgálatot is csináljon! jobb, ha látod leírva mi is a bajod és ha esetleg mégsem a mostani dokidnál szülnél, a másik legalább látja a kórelőzményt. ne hagyd magad! :) egyébként a canesten kenőcs külsőleg nem árthat úgy tudom, de menj biztosra, kérd a dokidat igenis vizsgáltassa meg laborban hogy mi a szitu odalent.
szerintem.
szióó :)
Ha a vizeléskor csíp, akkor próbálkozhatsz urológusnál is, lehet a vizeletedben van baci.
De tényleg, kezelni kell, ha nem múlt el, vegyenek kenetet és adjon valamit a doki.
Házilag nem nagyon tudsz mit használni, Canestent lehet, de sokaknak nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!