Ha valakinek terhesség utolsó pár napjában hüvelyi fertőzést vesznek észre az nem is szülhet természete úton nehogy a baba is kapjon valami fertőzést? HOgy van ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 14:25
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a fertőzés. Ha pl. herpesz, akkor nem szülhet természetesen, de pl. streptococcus fertőzésnél nincs akadálya a természetes szülésnek, csak szülés utána gyereket is kezelni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát most ilyen gombás fertőzésekre gondoltam!
2011. febr. 21. 14:35
3/4 anonim válasza:
Nekem a 36 hetes kenetvétel eredménye pozitiv lett, Augmentint és Klion-D kúpot írt fel a dokim. Minimáis hüvelyi folyásom volt. Most február 13-án szültem meg a kislányomat, sima szülés volt. Viszont a vérvétel minimális gyulladást mutatott ki a szervezetében, ezért antibiotikumos kezelést kapott (szintén Augmentin) 3napig. Azért vettek tőle vért, mert a bőrén nagyon sok piros folt volt, az arcán meg azon kívül pattanásszerű kiütések voltak rendesen. Most szombaton jöttünk haza, és gyönyörűen letisztult a bőre, a vérképe is jó lett. Több ilyen is volt most a kórházban. Azt mondták, lehet, hogy meg voltam fázva, vagy méhen belül kapott el valami fertőzést.
Remélem tudtam segíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Igen tudtál segiteni!:)
2011. febr. 21. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!