sziasztok 18 hetes tehes vagyok es annyira de anyira szeretnek mar venni par dolgot a picinek de a parom annyira babonas hogy nem engedi... pedig ha egyszerre kell meg venni mindent az sok lessz........ mit tegyek hogy vegyem ra hogy ne legyen ilyen paras?
2011. jún. 29. 12:43
1/6 anonim válasza:
Mikor akar a párod babakelengyét venni? Pár hét múlva vagy csak a szülés után?
2011. jún. 29. 12:58
2/6 anonim válasza:
Nekem sem engedte a párom! Nem egészen a babona miatt, de benne volt az is a dologban. Viszont egyszer találtunk egy nagyon cuki zoknit és mondtam neki, hogy ez már nem lesz itt amikor megszületik a baba, és megvettük. Onnantól kezdve már engedte, de csak mértékkel. Aztán amikor megtudtuk a 24. héten, hogy kislány lesz...na akkor már ő volt az aki mondta, hogy vegyük meg ezt is meg azt is... :)
Mindig azt mondogattam neki, hogy a mi babánkkal nem lehet baj, meg a tudomány mai állása szerint ha bármi történne, nagyon jó esélyei lennének koraszülötten is.
2011. jún. 29. 13:01
3/6 anonim válasza:
Körülöttem is mindenki babonás, de nem érdekel, már megvettem a babának mindent, a szobája is be van rendezve. Nem fogok az utolsó hónapokban nagy hassal rohangálni a cuccokért. így sokkal kényelmesebb volt.
22 km
2011. jún. 29. 15:35
4/6 Avery válasza:
Szerintem 2 dologgal próbálkozhatsz:
- magyarázd el neki, hogy neked már nagyon nehéz lesz nagy pocakkal mászkálni a cuccok után
- kérdezd meg tőle, hogy komolyan azt gondolja-e, hogy AZÉRT lesz valami baja a babának, mert megvettetek néhány cuccot??? :)
Amúgy is túl vagytok az első 3 hónapon már.
sok sikert!
2011. jún. 29. 17:01
5/6 anonim válasza:
Teljesen egy cipőben járunk, csak annyi mondjuk a különbség, hogy 18 hetesen én is korainak tartottam! Viszont már 24. hétbe lépek és már azt is tudjuk, hogy kislányunk lesz, de a párom változatlanul hajthatatlan! Hiába mutatom neki az újságba az éppen akciós babacucokkat, annyira babonás ilyen téren, hogy azt mondta inkább megveszi drágábban ha itt az ideje! Szeptemberig adtam neki haladékot, késöbb nem vagyok hajlandó elmenni ilyeneket intézni, mert a babonájuk mellett azt ők úgysem fogják megérteni, hogy nekünk azért napról-napra nehezebb lesz a terhesség! Úgyhogy szeptemberig várakozó állásponton vagyok! Ezt tudnám neked is tanácsolni!
2011. jún. 30. 17:17
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) a helyzet valtozatlan :) De mondtam neki hogy nem akarok nagy hassal maszkalni szobat festeni meg tuti nem fogok ..... ugyhogy ra marad punk tum :) ha mostanaban nem engedi .... de meg alapodtunk hogy ha be toltom a 28. hetet akor mar vasarolgathatok ennyit enged :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!