Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok, a méhszájat...

12 hetes vagyok, a méhszájat eléri a placenta. Mit tegyek, ha közben van egy kétévesem?

Figyelt kérdés
Szóval "pihenj,kíméld magad,feküdj sokat" nálunk nem jön be.Építkeztünk,a napokban költözünk,a lányomat naponta többször is fel kell emelnem,néha ölben is vinni (pl utcán).Volt valaki hasonló helyzetben?Mit lehet ilyenkor tenni?Tudom,hogy feljebb mehet,de ha nem ,nem tudom végig feküdni még ezt a fél évet.
2011. jún. 29. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

És sajnos segítségem nekem sincs, a szülők 110-140 km-re laknak, férjem dolgozik természetesen. De a doki nekem is annyit mondott, hogy nincs emelgetés, semmi! Elsőre attól véreztem be, hogy felemeltem a porszívót és kiporszívóztam egy pár m2-t, talán, ha 5 percig tartott, mégis...

2011. jún. 29. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Leginkább ilyen gyakorlati tanácsokra gondoltam,mint amiket az utolsó néhány válaszoló írt.Valaki írta,hogy mi fontosabb,a ház vagy a baba?Ez azért nem ilyen egyszerű,mert két napon belül el kell költöznünk,nem tehetem meg,hogy nem foglalkozom a házzal.A dokihoz holnap megyek,meglátjuk,mitől leszek eltiltva.
2011. jún. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!