Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A placenta mellső falon...

A placenta mellső falon tapad, eléri a méhszájat!?

Figyelt kérdés
Nagyon rám ijesztettek!Tényleg igaz, hogy ilyenkor pihenni kell, feküdni, és tényleg nem lehet szexelni? Azt tudom, hogy majd feljebb vándorolhat. Mi betartottuk, hogy az első 3 hónapban sem szexeltünk, és még most sem lehet? Ez igaz? Ezek szerint a munkát is abba kell hagynom? Eddig semmi gond nem volt, nem vérzek, nem barnázok, a haspuffadáson kívül semi bajom nincs!!A doki semit nem mondott!Segítsetek! 14 hetes km
2010. szept. 22. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, a dokim nem tiltott el semmitől, a munkámat is végezhettem ugyanúgy. Csupán arra kellett figyelnem, hogy ne emeljek túl nehezet, ne fárasszam túl magam. Én se véreztem, nem barnáztam. A lepény csak a 32. hétre volt hajlandó feljebb húzódni, így simán szültem. Szerintem, ha gond lenne, az orvosod elmondja. Egyébként az enyém csak arra figyelmeztetett, hogy ha véreznék, azonnal kórház... Szerintem, hívd fel a dokit, kérdezz rá tőle! Az a biztos,mert ő ismeri a helyzetedet, a körülményeket, a pontos állapotodat!
2010. szept. 22. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm ugyanígy volt. Egy biztos, hogy pihenj amennyit tudsz, és ne eröltesd meg magad. Amíg nem vérzel, nincs gond. Meg tényleg feljebb is húzódhat. Az ismerősöm egyébként többször vérzett, rengeteget volt kórházban. DE teljesen egészséges ikreket szült :-))))
2010. szept. 22. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, de nem tiltottak el semmitől, csak a szextől... Dolgozhattam, tornázhattam. Annyi volt még, hogy ha véreznék akkor azonnal induljak a kórházba.

De nem történt semmi, és szépen odébb vándorolt.

2010. szept. 22. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, semmitől sem tiltottak el. A dokim egy árva kukkot sem fűzött a dologhoz, csak itthon olvastam utána, hogy ez veszélyes is tud lenni. Reménykedni lehet és azért vigyázni!
2010. szept. 22. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!22 hetes vagyok és a lepény a mellső falon van,de beleér a méhszájba.Eddig végig a méhszájnál volt.Én gyengén vérezgetni is szoktam ezért az orvosom mindentől eltiltott.Se munka,se sex,emelgetni,hajolgatni sem szabad már több hónapja.Egész nap fekszem és pihenek.

Próbálj sokat pihenni,feküdni.Ne erőltesd meg magad.Ha mégis aggódnál hívd fel az orvosod.

2010. szept. 22. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
szia.én ma voltam a 12 hetes uh-n ls ez van a papíromra irva:a lepény a hátsó falon tapad,eléri a méhszájat. és nekem még mondta is hogy szex még mindíg nem lehet.szóval az a biztos ha még ti is vártok.ja és a pihenés is tényleg fontos.minden jót.
2010. szept. 22. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Ma sikerült beszélnem az orvosommal, azt mondta, hogy nem szabad cipekednem, hirtelen és gyors mozdulatokat is kerüljem, ne siessek sehova, pihenjek sokat, ne szexeljünk, és ne dolgozzak. Egyedül azt nem mondta hogy egész nap feküdjek!:D Nem is bírnám, nagyon rossz lesz, mert elég pörgős életet élek, de a piciért mindent megteszek! Köszi még egyszer!
2010. szept. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!