Babaruha kérdés? Milyen ruhákat, milyen méretben és az egyes méretekből hány darabot vegyek?
Bocsa a válaszért, de gondoltam megírom neki.
Szerintem semmiből nem kell olyan sok, mert nagyon hamar kinő mindent. Lányom az 56ost 3 hétig hordta, aztán a 62est is csak pár hétig. Sokat kaptunk is, és volt olyan, amit rá se adtam és kinőtte. :(
Szia!Én is október 1-re vagyok kiírva,és nekem a problémám az,hogy rövid ujjú és rá hosszú ujjú rugi,vagy fordítva?
Olyankor még lehet 28-30 fok is vagy 18-20 fok is.Késő nyárra vagy őszi időjárásra készüljek?Te hogy készülsz?
én okt. közepére vagyok kiírva és én is dilemmázom.
Nekem azt tanácsolták, hogy rövid ujjú body és rá hosszú ujjú rugi, mert a ruginak bővebb az ujja és könnyebben ráadom majd az újszülöttre. De hogy miből hányat kéne venni, azt még én sem tudom. Én még várok kicsit, hogy jobban megsaccolják, hogy kb. mekkora lesz és akkor fogok vásárolni.
24h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!