Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor én túlsúlyos kismama...

Akkor én túlsúlyos kismama vagyok?

Figyelt kérdés

Lejjebb van egy kérdés erre vonatkozóan:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Az számít-e túlsúlyos kismamának, aki eleve túlsúllyal indult, vagy az, aki sokat felszedett. Ketten azt válaszolták, hogy az utóbbi számít annak.

Én 170 cm vagyok, 63 kg-ról indultam és 80kg vagyok a 35. hét után. Túlsúlyos kismama vagyok?

2009. márc. 25. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy az lennél.

A fiamnál én is 63 kg-ról indultam( szintén170 cmm vagyok), a végén 81 lettem és eszembe sem jutott, hogy az lennék, meg a szülés után rögtön lement 11 kg és a gyerek is majdnem és fél kiló volt.

A lányomnál 67-ról indultam, lettem 79 és most szülés után megint 67 vagyok.(diétáznom kellett)

2009. márc. 25. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy butaság, de szerintem a túlsúlyos kismamaság nem kizárólag a kilógrammok függvénye. Én inkább akkortól beszélnék erről, ha a kismama vérnyomása kritikusan magasra nő, cukra az egekben, és hasonló túlsúlyra utaló jelek állandóan kimutathatók nála.
2009. márc. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!