Milyen hátrányokban szenved a túlsúlyos kismama az ellátásban?
Már hogyne lennél ugyanolyan kismama?
Ugyanúgy várod a babód és ugyanúgy izgulsz,hogy minden rendben legyen.
Azért,mert nem 50 kilósan lettél várandós,nem azt jelenti,hogy nincs mindenhez jogod!
Ha bántanának,ne hagyd magad!
Élvezd a babavárás minden percét és ne törődj senkivel!
Sok boldogságot!
37 hetes kismami
Jaj draga ne is gondolj ilyenre, h nem kerdezhetsz es hatrany er, mert ezt nem szabad magadba sulykolni!!
Mindig legy hatarozott, mert lehet ,h nem a ducisag (en is az vagyok!!) hanem a hatarozatlansagod (gatlasok) miatt fognak ugy kezelni, h nem erzed megfelelonek!
Szia!
Sztem sem szabad így felfogni,igaz én nem mondom azt,hogy elhízott vagyok de van rajtam felesleg bőven-szóval dundi.156cmrel és 74kiloval.10kilo felpattant eddig,de nem érdekel,mert a babám a fontos:)És ha éhes vagyok meg is eszem amit megkívánok ,mert most alapozzuk meg a babánk immunrendszerét,felépítését.Majd sanyargatom magamat később ha már kijött.Szval sztem ne gondolkozz ilyen butaságokon,hogy nem vagy ugyan olyan mint azok akik vékonyak.Vannak pasik akiknek a dundi csajok jönnek be és vannak akiknek pont nem,de ez velünk is így van-vagyis a pasikkal.Az meg,hogy egy orvos mit gondol tök mindegy nem.A légyeg,hogy ellásson.Ha beszól vissza kell szólni,mert nincs joga hozzá.Ki kell állni magadért!De sztem nem ez az elfogadott.Kismamákból is van annyi féla és nehogy azt hidd,hogy egyedül csak te vagy esetleg molett.Egy jó orvos nem nézi ezt,max szól,hogy ne hízz annyit de nem azért ,hogy téged bántson hanem a baba és a szülés miatt,mert nehezebb állítólag úgy szülni.Kevesebb az energiád.De a gátlásokat le kell győzni,te is úgyanolyan szép vagy mint bárki más és a kicsidet hordod a szíved alatt,erre gondolj és máris máshogy fogod látni a dolgokat:) Boldog .gondtalan babavárást kívánok neked!35hetes kismama
Jaj, ne is gondolj ilyenekre! Ha jó orvosod és védőnőd van, akkor ők is a baba fejlődését és a te egészségedet fogják figyelni, és igenis kérdezni kell, nem szégyenkezni! Annál nagyobb boldogság nincs, amikor egy nő egy pici életet hordoz, és ez a legfontosabb! Én 172 centivel 112 kilósan indultam, a barátnőm még többel, és semmi baj nincs a babával! Jobban odafigyelnek a vérnyomásomra, ami hála Istennek tökéletes, és korábban csináltak cukorterhelést, ami nem lett jó, de nem is tragikus, diétázom, számolom a szénhidrátot, viszont egy egészséges baba megér ennyit. A pici szépen fejlődik, én viszont nem híztam a diéta miatt - ez is normális. Nyugodj meg tehát, és ne félj kérdezni, igenis a gömbölyű nők tudnak szépek és csinosak lenni, bátorság! Ha szeretnél bővebben eszmét cserélni, privátban írhatsz nyugodtan!
Boldog babavárást!
26 hetes kismama
sorstárs:-))))))))))) én szintén 180 magas vagyok, 128 kilóval kezdtem a terhességem, most, a 35. hétben vagyok, és bizony 10 kiló van rajtam még plusszban, amiből kb. 3 kiló a baba, méh, magzatvíz, a többi szinte totál víz, merthogy vizesedik mindenem, persze a teltségem miatt annyira nem feltűnő a plusz 10 kiló sem ....
szóval kedves kismama, ne írj ilyen badarságokat és enyhe gátlásokkal se küszködj, és ha nagyon vulgáris akarnék lenni, akkor azt mondom sz..... le mindenkit, aki a súlyoddal kapacitál, legyen az orvos, vagy okos védőnő! a lényeg egy: egészséges legyen a kisbabád, és ha lehetőség van rá, te is és kész!!!!!!!!! ezt pedig az elvégzett vizsgálatok mutatni fogják és tuti nem lesz és nincs gond!!!!! szerintem ilyen kaliberű nők nem olyan sokat szednek fel és annak is jó rész víz lesz, ami "lemegy" szülés után. azért persze figyelj oda a kajára, bár nekem azt se kellett, uis. nemes egyszerűséggel fele annyitól jóllaktam mint anno, szóval én bizony mindent uyganúgy ettem, nem száműztem semmit, az én picim ne szenvedjen hiányt semmilyen íztől, mindent magkapott, kipróbálhatott és sose ellenkezett, hogy vmi nem tetszene neki:-) nem éltem biokaján, csak épp kevesebbet ettem.
ugyhogy fel a fejjel, de nagyon !!!!!!!!!!
és sok sok boldogságot, sikert Neked, nektek!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!