Hogyan közöltétek a nagy hírt?
Mi mindig együtt csináltuk a teszteket, ha késett, általában hétvégén.
Viszont az utolsónál volt egy olyan érzésem, hogy itt baba lesz a dologban, így nem bírtam már várni, és péntek reggel teszteltem.
Mi sokat beszélünk e-mail-en napközben, így én egy e-mail-be becsatoltam a tesztről sikerült fényképet, írtam hozzá egy rövid szöveget és aláírtam hogy "puszi:Kisfiad/Kislányod". Persze egyből jött a telefon, ahogy észrevette a levelet :)
Lehet ez kicsit túl személytelennek tűnik, de mi amúgy is egy eltévedt levél alapján ismerkedtünk meg, szóval nálunk ez totál személyes :)
Szerintem úgy közöld, ahogy, ami jellemző rátok, a kapcsolatotokra. Van aki közösen tesztel, van aki levelet küld apának, van aki beleteszi egy kis cipőbe, stb.
Én például nem így terveztem, de így alakult :)
Utolsó vagyok!
Nekünk mindkét család az ország másik végén lakik, több száz km-re, így mi akkor közöltük, amikor épp otthon jártunk.
Persze barátnő, tesók már jóval hamarabb telefonon is tudtak róla :) Valakinek el kell mondani :)
Amikor a lánykám apukájával közöltem nagyon meg volt lepve..
Anyukám kb.14.hétig nem tudott róla, azután mondtam el neki, hogy nemsokára nagymama lesz.:)
Kitaláltam egy frappáns szöveget.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!