Hogyan közöltétek a nagy hírt?
Páromnak a WC-bôl kirohanva kezemben a terhességi teszttel.
Összes családtagoknak egybe karácsonykor a párommal közösen. Volt nagy mosolygás, mert már sejtették (nagyon rosszul voltam).
Az elsőnél együtt csináltuk a tesztet, a másodiknál a 2,5 éves fiam vitte oda az apukájának, amikor az hazaért a munkából.Csak annyit hallottam, hogy: "Ez valami vicc? Vagy tényleg komoly?"
Nem terveztük még a kistestvért, így meglepetés volt mindkettőnknek:))
páromnak csak annyit mondtam, hogy terhes vagyok, de az első ultrahangig szerintem nem hitte el.
anyukámnak anyák napján adtam egy fényképet a babáról.
Nekünk védekezés (gyógyszer) mellett jött a baba, szóval minket nagyon meglepett. :)
Szűrésre mentem nődokihoz, párom pedig elkísért. Kint várakozott, mikor közölte velem a doki, hogy "hát maga bizony terhes, méghozzá minimum 12-13 hetes". Ledöbbenés, rémület, stb. A vizsgálóban még csak remegtem, de amikor kiléptem a folyosóra, és megláttam a páromat ücsörögni egy csomó pocakos kismama között, kirobbant belőlem a zokogás. Szegény csak annyit látott, hogy veszettül potyognak a könnyeim, miközben elkezdtem kifelé rohanni, ő meg nyargalt utánam. Amikor utolért, megálltunk egy ablak alatt, kérdezgette, hogy mi a baj, én meg az orra alá dugtam az UH-s képet, és mutogattam, hogy "nézd, ez itt a feje, az a gerince, az meg ott a keze meg a lába", mindezt hüppögve persze (akkor voltam pontosan 12 hetes, mint kiderült). Nos, így tudta meg. :)
A szüleimmel személyesen, egy nagy beszélgetés alkalmával közöltem, diszkréten betojva, hogy mit fognak szólni.
Anyósomékkal némileg egyszerűbb volt, "sógornőmék kitaposták előttünk az utat", mert mindkét babájuk érkezését úgy közölték, hogy paradicsomleves volt ebédre, és kirakták betűtésztából, hogy "BABA LESZ". :D Szóval párom csak felhívta az anyukáját, és kérte, hogy a hétfői húsvéti vacsorán betűtészta is legyen. Szegény anyukája hirtelen nem értette, hogy miért is, kérdezgette, hogy paradicsomlevest csináljon-e, vagy miért, mire leesett neki a tantusz. :D
Hát, nálunk így tudták meg. :)
Kisfiamnál apa még aznap megtudta ahogy hazaért a munkából, a család pedig a 12 hetes uh után. Nem volt semmi extra.
Kislányunknál a párom is csak pár nappal később értesült a hírről, mint ahogy a tesztet megcsináltam, mert külföldön volt, és én úgy gondoltam, hogy nem telefonon közlöm vele a hírt. A család szintén a 12 hetes uh után tudta meg, a kisfiunktól. Ő akkor még alig beszélt, de megtanítottam neki hogy tesó, és Ő szépen odavitte mindenkinek az uh képet és mondta hogy tesó.
Én november végén tudtam meg, hogy babánk lesz. Karácsonyig akartam várni a bejelentéssel, de természetesen nem bírtam addig... Páromnak egy kis kitömött zoknit csomagoltam be, és adtam oda mikulás ajándékként. Nem mondtam semmit. Alig akarta elhinni :) Felejthetetlen pillanat :)
Szüleimnek meg karácsonyra vettem egy-egy mesekönyvet. Ahhoz se fűztem kommentárt... Ha nem is elsőre, de leesett nekik, hogy miért kapják :)
Most meg már nagyon izgulunk, mert a finisben tartunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!