Szedjem vagy ne szedjem?
A vas minimál értékének el kell érnie a 120at ha jól tudom nos nekem csak 115 a védőnőm szerint szednem kellene vasat a dokim nem mondott semmit:(
Ma vettem vény nélkül kapható vas étrend kiegészítőt!szerintetek szedjem?vagy nem szükséges?mert az orvos nem mondta csak a védőnő...
hány hetes vagy?szerintem mindenképp szedjed, mert a vas raktárak nem töltődnek fel egyik napról a másikra, és szülés után elég sok vért veszít az ember, szóval kell a vas!
Nem értem a dokid miért nem mondta...én is eléggé vasszegény voltam, ferrograd folic-t szedtem, napi 100mg vas, az elején szoptatás alatt is szedtem.Most 8 hónapos a fiam, szerintem megint elkezdek valami vasat szedni, mert megjött és megint nagyon szédülök.
A vas nem árthat, sőt sok doki alapból javasolja a terhesség második felében, függetlenül az aktuális vérképtől, mert másfélszeresére nő a vérünk mennyisége, és ezt vmivel nem árt megtámogatni;).
Viszont én nem szedem sajnos, mert minden vastól durva szorulásom van:(. De ha nincs ilyen gondod, akkor szedd bátran, jót tesz;)!
miért nem szeded a terhesvitamint? abban is van vas
nekem sosem lett jó a vas, ha azt nem szedtem, így végig szednem kellett
a barátnődnek valószínűleg a terhesség ténye miatt rossz néhány eredménye, amiket az elevit egyáltalán nem befolyásol, mert az csak vitamin
a terhesség egy más állapot, ilyenkor a legtöbb nőnek csillagos lesz néhány eredménye a vitamintól függetlenül, pl megnő a fehérvérsejtszám, nekem a koleszterinem is az egekben volt, stb, de szülés után visszaáll minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!