Mivel szedjem ki a fenyőszagot a bababútorból?
én teledugdostam levendulás zacsikkal(saját virágzat, kis textilzsákocskákba varrva), ez elnyomta valmennyire é legalább a molyoktól sem kellett tartani.
Próbáltam azt is ,hogy erős citromos vízzel mostam át (ezt egyből le is kell törölni nehogy a lakkot megmattítsa), meg nyitott állapotában kiraktuk a verőfényre hogy a nap kicsit megszívja meg átszellőzzön, de nem sokat használtak ezek sem.
Aztán idővel elkopott a fenyőszag, a végén már ne mis zavart, sőt, inkább kellemesnek találtuk, pláne így a levendulaillattal.
Mást nem tudsz csinálni, minthogy szellőzteted. Ha zárt udvarod van, minden nap reggel cipeltesd ki az udvarra a pároddal a szekrényt...milyen szekrényről van szó? Ha lehet szétszerelni, akkor szereld szét és úgy vidd ki az udvarra.
Tudom, hülyén hangzik, egyszer én is így csináltam, valamiért büdös volt a szekrény, egy hétig szellőztettem és utána jó volt.
Nem fog kimenni semmitől,csak idővel csökken az erőssége.
De ez nem egyik napról a másikra lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!