Szedjem, vagy ne szedjem? 4hetes terhes vagyok.
A dr fölírta a Utrogestan gyógyszert,hogy megtámogassa a terheséget,mert volt egy vetélésem,viszont ez van a tájékoztatóban:Nőkön végzett vizsgálatok nem igazolták a fejlődési rendellenességek emelkedését, de nem kizárható a káros hatások lehetősége, ezért az Utrogestan 100 mg lágy kapszulát a terhesség ideje alatt csak indokolt esetben szabad alkalmazni.
Az Utrogestan 100 mg lágy kapszula használata a terhesség második és harmadik harmadában májbetegségekhez vezethet.
Ahogy én tudom,a 2 és 3. harmadban már nem nagyon szokták szedetni a nőkkel.
Nem az a kérdés,hogy szerintünk szedd e,hanem az,hogy mennyire szeretnéd hogy a babád,akit most vársz,a karodban legyen 36 hét múlva?
Én esélyt adnék az életre! Mert nekem elég indokolt eset,hogy egyszer már volt egy vetélés!
Üdv:2x vetélt 2gyermekes,26h.km.
Mi ebből a levonandó következtetés? Ne szedd a második és harmadik harmadban (senki nem is szedi akkor már).
Ha nem szeded, elvetélhetsz. Megér neked ennyit?
Én 3 gyereknél használtam Utrót. Egynél nem, el is vetéltem. Akinek kell annak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!